Λήστεψε με μαχαίρι πρακτορείο ΟΠΑΠ, για να πάρει πίσω αυτά που έχασε στο τζόγο

Ο 35χρονος Αλβανός δράστης άρπαξε 700 ευρώ, ακινητοποιώντας δύο γυναίκες, αλλά δεν άργησε να συλληφθεί από τις Αρχές
Απίστευτο κι όμως αληθινό! Αυτή η ληστεία είχε ένα μοναδικό κίνητρο. Ο δράστης ήθελε να πάρει πίσω, με τον πιο εύκολο τρόπο, όλα όσα είχε χάσει σε στοίχημα που είχε παίξει στο συγκεκριμένο υποκατάστημα του ΟΠΑΠ.

Την απίθανη λεπτομέρεια της ληστείας έφερε στο φως η αστυνομική έρευνα, όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα, καθώς ο δράστης ομολόγησε το κίνητρο της πράξης του.

Ο 35χρονος Αλβανός  μετέβη την Κυριακή το βράδυ στο πρακτορείο Ο.Π.Α.Π., εκεί όπου βρίσκονταν δύο γυναίκες, ηλικίας 26 και 29 ετών, υπάλληλοι του πρακτορείου, και με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσε από το ταμείο το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ.

Μετά από άμεση κινητοποίηση και συντονισμένες αναζητήσεις των αστυνομικών ο δράστης εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι έξω από την οικία του, όπου και συνελήφθη.

Στην κατοχή του συλληφθέντα, αλλά και κατά τη νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο μαχαίρι, καθώς και μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού, το οποίο αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο.

Πηγή: www.thessaliatv.gr