“Κουλουράκια” στο Πουρνάρι…

Ισόπαλος δίχως τέρματα έληξε ο αγώνας ανάμεσα στο Πουρνάρι και τον Ολυμπιακό Αμπελιάς στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΛ κατηγορίας.

Έτσι οι “ερυθρόλευκοι” έφτασαν τους 45 βαθμούς και βρίσκονται στην 5η θέση σε ισοβαθμία με τον Αμπελωνιακό όντας πέντε βαθμούς πίσω από την πρώτη τριάδα.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία της αναμέτρησης άνηκε στους γηπεδούχους του Πουρναρίου, όμως ο Άκης Νεμπεγλέρας στο 44′ σπατάλησε το πέναλτι που νωρίτερα κέρδισε ο Ντένις Κουρμπάτι,

Ο Νεμπεγλέρας δεν σημάδεψε σωστά, πλασάροντας από την άσπρη «βούλα» άουτ, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με το… απόλυτο μηδέν.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες είχαν τις καλές τους στιγμές όμως κανείς δεν ευστόχησε στη τελική προσπάθεια. Οι Τσιαμούρας και Καφαντάρης από πλευράς γηπεδούχων δεν κατάφεραν να βρουν στόχο, ενώ από πλευράς του Ολυμπιακού Αμπελιάς ο Χρήστος Λέτσιος βρέθηκε δύο φορές απέναντι από τον Γιάννη Κρητικό. Τη πρώτη νικήθηκε από τον πορτιέρο της Αναγέννησης και τη δεύτερη πλάσαρε άουτ.

Τέλος, εντύπωση προκάλεσε η παρουσία του διαιτητή κ. Δρυστέλλα όπου αγωνίστηκε με σπασμένο χέρι.

Οι Συνθέσεις

Αναγέννηση Πουρναρίου (Στέλιος Κορομηλάς): Κρητικός Ι., Ζιούστης, Ζαϊρές (50′ λ.τ. Καφαντάρης), Μετόλι, Κρητικός Θ. Β., Κώτσιας, Νεμπεγλέρας (75′ Κρητικός Θ. Γ.), Κουρμπάτι, Τσιαμούρας (65′ Γκαντόγλου), Κρητικός Μ., Νικούλης.

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Λευτέρης Καλογήρου): Μπράνος, Τσαντόπουλος, Τολιόπουλος (60′ Γιωργής), Καραγγέλης, Δενελάβας Ν., Τσάνος, Σκλαπάνης, Παναγιωτόπουλος (65′ Δημακόπουλος), Μιαρίτης Δ., Λέτσιος, Δενελάβας Ελ.

Διαιτητική Τριπλέτα
Δρυστέλλας, Καρακώστας, Παπαγεωργίου.