Τον σκόρπισε στους «πέντε ανέμους»!

Σε «παράσταση για έναν ρόλο» μετέτρεψε την αναμέτρηση απέναντι στον Αστέρα Τυρνάβου ο Αχιλλέας Φαρσάλων τον οποίο και κέρδισε με το ευρύ και εκκωφαντικό 1 – 5.

Έτσι οι «Μυρμιδόνες» έπειτα από 26 αγωνιστικές έφτασαν τους 65 βαθμούς και βρίσκονται στην πρώτη θέση και στο +9 από τον δεύτερο Δωτιέα.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στο «ξέσπασμα» των «κιτρινόμαυρων» όλα τα τέρματα προήλθαν από διαφορετικούς ποδοσφαιριστές.

Τον «χορό» των γκολ άνοιξε στο 14’ ο Μανιώτης όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Νεμπεγλέρα ο Παλάσκας πήρε την πρώτη κεφαλιά ο Μπαντής έδιωξε ασθενώς και ο Μανιώτης με το κεφάλι από κοντά άνοιξε το σκορ.

Με την συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου οι φιλοξενούμενοι έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα με πανομοιότυπο τρόπο, όταν ο «Νεμπε» εκτέλεσε και πάλι το κόρνερ,ο Κουμπούρας πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Οικονόμου την δεύτερη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

Στο 38’ ο αρχηγός του Αχιλλέα Κώστας Νεμπεγλέρας από δημιουργός έγινε εκτελεστής όταν έπειτα από όμορφο συνδυασμό με τον Καραμπούζη, έκανε το δυνατό σουτ νίκησε τον Μπαντή και ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0 – 3.

Οι «Μυρμιδόνες» είχαν ακόμη ένα τέρμα πριν την λήξη του πρώτου μέρους καθώς στο 42’ Παλάσκας και Ρέψης «έκρυψαν» την μπάλα και ο τελευταίος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπαντή για τέταρτη φορά.

Οι παίκτες του κ. Παραφέστα είχαν και άλλες καλές στιγμές στο πρώτο μέρος με τους Νεμπεγλέρα, Ρέψη, Κακαζούκη και Βούλγαρη και θα μπορούσαν να πετύχουν ακόμη περισσότερα τέρματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αχιλλέας άφησε το πόδι από το «γκάζι» και ο Αστέρας στο 65’ έχασε μια καλή στιγμή με το σουτ του Γαλάνη να σταματάει στο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν προσωρινά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γ. Μπαντή στο 69’, όμως ο Αχιλλέας είχε άμεση απάντηση καθώς ένα λεπτό αργότερα ο Πετράκης έκανε το σουτ από πλεονεκτική θέση με την μπάλα να σταματάει στο κάθετο δοκάρι του Αστέρα.

Το τελικό 1 – 5 «έγραψε» με όμορφο διαγώνιο σουτ ο Καραμπούζης στο 85’ της αναμέτρησης.

Η Σύνθεση

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Ντάλλας, Καραμπούζης, Οικονόμου, Κουμπούρας, Κακαζούκης, Μανιώτης, Νεμπεγλέρας, Βούλγαρης (60′ Γιώργης), Νάστας (55′ Κοντοβάς), Ρέψης, Παλάσκας (46′ λ.τ. Πετράκης).