“Πλήρωσε” το κακό του ξεκίνημα και τα λάθη…

Την ήττα με σκορ 2 – 4 δέχθηκε ο Α.Ο. Ναρθακίου στην έδρα του από τον Παναγροτικό Νίκαιας.

Έτσι οι “γαλάζιοι” παρέμειναν στην 6η θέση με 30 βαθμούς.

Το πρώτο μέρος ανήκε εξ ολοκλήρου στην Νίκαια η οποία εκμεταλλευόμενη τα λάθη των γηπεδούχων στα μετόπισθεν κατάφεραν να προηγηθούν με 0 – 4, ενώ στο δεύτερο μέρος το Ναρθάκι ισορρόπησε, πίεσε σκόραρε δύο τέρματα όμως δεν κατάφερε να πετύχει κάτι περισσότερο.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, καταφέρνοντας με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών αγώνα να πάρουν «κεφάλι» στο σκορ.

Ο Παπακώστας με σουτ έκανε το 1 – 0.

Μάλιστα οκτώ λεπτά αργότερα ευτύχησαν να πετύχουν κι άλλο τέρμα παίρνοντας προβάδισμα ασφαλείας.

Ο Τζατζάκης μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παπακώστα, νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.

Ο Παναγροτικός Νίκαιας κατάφερε να πάρει “αέρα” τριών τερμάτων εκμεταλλευόμενος ακόμη ένα λάθος της άμυνας του Α.Ο. Ναρθακίου και ο Τζατζάκης με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Πανδρεμένου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ναρθακίου.

Μάλιστα η Νίκαια κατάφερε να σκοράρει ακόμη ένα τέρμα πριν την ανάπαυλα με σουτ του Ολομάνι.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να συνέλθουν και κατάφεραν να μειώσουν αρχικά σε 1 – 4 με όμορφο σουτ του Βαρελά.

Ενώ ο Σιδηρόπουλος κατάφερε να σκοράρει με σουτ από θέση βολής και να μειώσει ακόμη περισσότερο.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο Α.Ο.Ν έχασε κάποιες καλές στιγμές με τους Σιδηρόπουλο, Βαρελά και Τσούλη όμως το τελικό σκορ δεν άλλαξε.

Οι Συνθέσεις
Α.Ο. Ναρθακίου (Γιάννης Τριάντης): Ατόσογλου, Καπετάνος Χρ. (65′ Καπετάνος Γ.), Λελεντζής, Αγγελάκης, Μπουλούτσος, Μπούσιος, Μπακογιάννης, Τσούλης, Σιδηρόπουλος, Παλαμίδας, Βαρελάς.

Παναγροτικός Νίκαιας (Βασίλης Ταχτιντής): Γρηγορίου, Πανδρεμένος, Ψαρούλης, Κατσιάβας (46′ Νικογιάννης), Γεωργόπουλος, Σακελλαρίου, Φουρίκης, Ανδρεόπουλος, Παπακώστας (46′ Τσούντζουρας), Ολομάνι, Τζατζάκης (70′ Γελαλής).