Ήττα στα χασομέρια για την Δόξα…

Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με ελάχιστες καλές στιγμές μπροστά από τις δυο εστίες η Δόξα Υπέρειας δέχθηκε την ήττα με σκορ 1 – 0 από τους Λύκους Λάρισας με γκολ στην τελευταία φάση της αναμέτρησης.

ΛΥΚΟΙ - ΔΟΞΑ ΥΠΕΡΕΙΑΣ-0459

Έτσι οι “αετοί” παρέμειναν στους 31 βαθμούς και την 5η θέση.

Στο πρώτο ημίχρονο η Δόξα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και μόλις στο 5′ έφτασε κοντά στο γκολ όμως ο Τσακουρίδης δεν κατάφερε να ευστοχήσει από θέση τετ α τετ.

ΛΥΚΟΙ - ΔΟΞΑ ΥΠΕΡΕΙΑΣ-0447

Ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Μαργαριτόπουλος έστειλε την μπάλα στο “παραθυράκι” της εστίας των Λύκων με απευθείας εκτέλεση φάουλ όμως ο Μουτσάι δήλωσε “παρών” και έδιωξε σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος επικράτησε το σκληρό παιχνίδι με αρκετές προσωπικές μονομαχίες και δίχως κάποια κλασσική ευκαιρία εκατέρωθεν.

Ενώ όλα έδειχναν ότι οδεύαμε προς…  “λευκή” ισοπαλία ο Καψάλης είχε αντίθετη άποψη και στο 90′ με δυνατό σουτ νίκησε τον Παπαδόπουλο και έδωσε το “τρίποντο” στην ομάδα του.

ΛΥΚΟΙ - ΔΟΞΑ ΥΠΕΡΕΙΑΣ-0460

Οι Συνθέσεις

Α.Ε. Λύκων (Λευτέρης Λελέδης): Μουτσάι, Ποντίκας, Μπαλοδήμος, Τατσόπουλος, Καψάλης, Βασιλόπουλος, Μπαλαούρας, Φακίτσας, Μαρβατά (68′ Καψάλης),Τσιτσαβός(84′ Μπικιώης) ,Μάτα

Δόξα Υπέρειας(Κώστας Τσιτσούμης): Παπαδόπουλος, Τσιούρης Ν., Τσούνη, Ευθυμιάδης, Παπαδόπουλος Απ. Τσακαβίτης, Καλφόγλου (Κέτσι), Τσιούρης Γ., Μαργαριτόπουλος, Τσακουρίδης, Ποτόσογλου