Έχασε το ντέρμπι και την “επαφή” με την κορυφή…

Την ήττα με σκορ 4 – 0 γνώρισε ο Ατρόμητος Βαμβακούς στο ντέρμπι της αγωνιστικής από την ομάδα του Μαυροβουνίου.

Έτσι οι “μπλε” έμειναν στους 37 βαθμούς και έπεσαν στην 4η θέση όντας πλέον έξι βαθμούς πίσω από την Νίκαια το Μαυροβούνι που βρίσκονται στην πρώτη θέση και τρεις από την Αναγέννηση Φαρσάλων.

Το Μαυροβούνι κατάφερε στην πρώτη του “επίσκεψη” στα αντίπαλα καρέ να ανοίξει το σκορ καθώς μόλις στο 8′ και έπειτα από όμορφη κάθετη σέντρα του Μαντζαφούλη ο Μπάγκας βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Σακελλαρίου και άνοιξε το σκορ.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΑΜΒΑΚΟΥΣ--3

Οι γηπεδούχοι έπειτα από την επίτευξη του γρήγορου γκολ αύξησαν την πίεσή τους και στο 10′ έχασαν διπλή ευκαιρία να πετύχουν και δεύτερο γκολ όμως αρχικά το οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία ο Σακελλαρίου έσωσαν τον Ατρόμητο.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 12′ έχασαν την πρώτη τους ευκαιρία όταν έπειτα από πάσα του Αζά ο Τασιόπουλος έκανε το σουτ όμως η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

Με την συμπλήρωση ενός τετάρτου οι γηπεδούχοι πήραν”αέρα” δύο τερμάτων καθώς στο 15′ και έπειτα από υπόδειξη έμμεσου φάουλ την εκτέλεση ανέλαβε ο Ακριβόπουλος η μπάλα κόντραρε λίγο στο τείχος άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Σακελλαρίου.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΑΜΒΑΚΟΥΣ--2

Ο Ατρόμητος παρά την αρχική “ψυχρολουσία” προσπάθησε να αντιδράσει και να απειλήσει την εστία του Καραποστόλη όμως δεν κατάφερε να μειώσει.

Εν τέλει οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα τριών τερμάτων πριν την συμπλήρωση του πρώτου ημιχρόνου καθώς στο 32′ και έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Πάτα από τα δεξιά ο Τάτσιος με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 3-0.

Στο δεύτερο μέρος τώρα οι φιλοξενούμενοι έχασαν κάποιες καλές στιγμές με τους Τασιόπουλο, Παπαδόπουλο και Βαγγέλη Αρσενόπουλο, ενώ κατάφεραν να σκοράρουν στο 53′ με τον Τασιόπουλο όμως το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΑΜΒΑΚΟΥΣ-

Το τελικό 4 – 0 καταγράφηκε στο 75′ όταν επειτα από όμορφη σέντρα του Ακριβόπουλου ο Πέζης κατέβασε όμορφα μέσα στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Σακελλαρίου για τέταρτη φορά στην αναμέτρηση.

Οι Συνθέσεις

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΑΜΒΑΚΟΥΣ--5

Α.Ο Μαυροβουνίου: Καραποστόλης, Μαντζαφούλης, Τάτσιος (80′ Ριζόπουλος), Καψαλός, Σαράντης, Μπαντζέλας, Μπάγκας Αρσ., Πάτας (65′ Παπαιωάννου), Πέζης, Ακριβόπουλος, Τατσέλος.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΑΜΒΑΚΟΥΣ--4

Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Σακελλαρίου, Κεσέογλου (70′ Αρσενόπουλος Βασ.), Γκούνης, Μορφογιάννης, Μπερσιάνης, Ξυνογαλάς, Βόπης, Μακρής, Παπαδόπουλος Απ., Αζάς(60′ Αρσενόπουλος Βαγγ.), Τασιόπουλος (65′ Φλώρος)