Δημήτρης “Αρβάς” και Κούμρια “υπέγραψαν” το τάλιρο!

Σε “υγιεινό περίπατο” μετέτρεψε η Αναγέννηση Φαρσάλων το παιχνίδι απέναντι στον Μυραικό τον οποίο και διέλυσε με σκορ 5 – 0.

Πρωταγωνιστές της αναμέτρησης ήταν ο Δημήτρης Αρβανιτοζήσης ο οποίος πέτυχε χατ τρίκ και ο Σκερντιάν Κούμρια ο οποίος σημείωσε ακόμη δυο τέρματα.

Έτσι οι “κόκκινοι” έφτασαν τους 40 βαθμούς και βρίσκονται στην 3η θέση όντας τρεις βαθμούς πίσω από Νίκαια και Μαυροβούνι.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 28′ όταν έπειτα από σέντρα του Κατσανάκη ο Αρβανιτοζήσης με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Γιαχνής έκανε την σέντρα ο Αρβανιτοζήσης σούταρε όμως η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του κ. Θεοχαροπούλου κατάφερε να κάνει “πάρτι” πετυχαίνοντας τέσσερα ακόμη τέρματα.

Αρχικά στο 51′ ο Γιαχνής έκανε την σέντρα και ο Κούμρια από κοντά πέτυχε το 2 – 0.

Ενώ στο 65′ ο Γιαχνής και πάλι έβγαλε με κάθετη πάσα τον Αρβανιτοζήση σε θέση βολής και αυτός με σουτ έκανε το 3 – 0.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Κούμρια πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με όμορφο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μυραικού για 4η θέση.

Ενώ το “κερασάκι στην τούρτα” έβαλε ο Δημήτρης Αρβανιτοζήσης ο οποίος με σουτ “έγραψε” το 5 – 0 πετυχαίνοντας παράλληλα και προσωπικό χατ τρίκ.

Ο Νίκος Θεοχαρόπουλος έδωσε χρόνο συμμετοχής και σε δυο νέους παίκτες των “κόκκινων” με τους Θεοχαρόπουλο και Σακκά να περνάνε στην αναμέτρηση και να κάνουν αμφότεροι ντεμπούτο.

Η σύνθεση

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος): Χαβίλας, Ζαγγανάς, Μπουλάρι, Ρούμπας, Τριανταφύλλου, Πατσίουρας, Γιαχνής, Μουτκανάς, Αρβανιτοζήσης Δ., Κατσανάκης(78′ Θεοχαρόπουλος), Κούμρια (78′ Σακκάς)