Πάμε στοίχημα: Παίρνει αποτέλεσμα η Λαβάλ

Μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το κουπόνι της της Παρασκευής (07/04) και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τέσσερις συνολικά προτάσεις! Συγκεκριμένα, από τη Β’ Γαλλίας, την Α’ Ολλανδίας και την Α’ Δανίας, ενώ από το “μενού” δε θα μπορούσε να λείπει και η Euroleague, η κανονική διάρκεια της οποίας ολοκληρώνεται σήμερα. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν πλήρη οδηγό σχετικά με τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Interwetten, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Με το κίνητρο της Λαβάλ

Ξεκινάμε με την πλέον “δυνατή” πρόταση της ημέρας, η οποία είναι το Χ2 σε απόδοση 1.90 στην αναμέτρηση Χάβρη – Λαβάλ. Επτά αγωνιστικές απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος και η Χάβρη δείχνει να έχει ξεμείνει από στόχους, καθώς ούτε την άνοδο διεκδικεί, ούτε κινδυνεύει με υποβιβασμό. Το γεγονός αυτό, βέβαια, δεν την εμποδίζει να είναι ανταγωνιστική, έχοντας ηττηθεί μόλις μία φορά στις έξι τελευταίες αγωνιστικές, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Ρεμς εντός έδρας. Από την άλλη πλευρά, η Λαβάλ, αν και είναι τελευταία στη βαθμολογία, διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία. Στα δέκα πιο πρόσφατα παιχνίδια της δεν έχει πανηγυρίσει νίκη, ωστόσο μέτρησε επτά ισοπαλίες! Έχει σήμερα την ευκαιρία να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε έναν αδιάφορο βαθμολογικά αντίπαλο.

Σε καλύτερο μομέντουμ η Εξέλσιορ

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι Σπάρτα Ρότερνταμ – Εξέλσιορ, με την επιλογή μας να είναι το Χ2 σε απόδοση 1.93. Η Σπάρτα Ρότερνταμ παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές στο μεσοβδόμαδο ματς με την Χέρενφεν, δίνοντας μεγαλύτερη βαρύτητα στο σημερινό, και γνώρισε την ήττα με 3-0. Ως αποτέλεσμα, παρέμεινε στους 25 πόντους, βλέποντας τη διαφορά της από την τελευταία τριάδα να μειώνεται στους δύο βαθμούς, μόλις. Στο 2-1-4 το ρεκόρ της Σπάρτα στα εφτά τελευταία εντός. Η Εξέλσιορ, από την πλευρά της, έρχεται από την εντός έδρας ήττα με 1-3 από την Ουτρέχτη, ένα αποτέλεσμα το οποίο έβαλε τέλος σε ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών. Υποχώρησε στην 17η θέση με 25 πόντους, είναι στο +2 απ’ την ουραγό Ρόντα, στο -3 απ’ τη γραμμή παραμονής. Έρχεται από 3/4 εκτός έδρας ισοπαλίες, όλες με σκορ 1-1, είναι σε καλύτερο μομέντουμ από τη Σπάρτα και πιστεύουμε ότι μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Κερδίζει η Οντένσε

Περνάμε στον αγώνα Οντένσε – Έσμπιεργκ, με την επιλογή μας να είναι ο Άσσος σε απόδοση 1.85. Θετικά ξεκίνησε η Οντένσε στο δεύτερο γκρουπ των πλέι άουτ της Δανίας, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τη Χόρσενς, μία ομάδα που λογικά θα είναι η κύρια αντίπαλός της στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία. Αναμένεται να παραταχθεί με επιθετικές διαθέσεις σήμερα, καθώς ο μόνος στόχος της είναι η νίκη. Η Έσμπιεργκ, από την άλλη, προέρχεται από την εκτός έδρας “λευκή” ισοπαλία με αντίπαλο τη Ράντερς, αποτέλεσμα που άφησε γλυκόπικρη “γεύση”, καθώς μπορεί να πήρε βαθμό σε μία δύσκολη έδρα, αλλά είδε την απόστασή της από τις θέσεις που δίνουν την παραμονή στην κατηγορία να παραμένει στους πέντε βαθμούς. Για ακόμη ένα ματς επιβεβαίωσε την αμυντική πρόοδο που της έχει αποφέρει παθητικό μόλις πέντε τερμάτων στα εννιά τελευταία παιχνίδια, ωστόσο δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα που την καθιστούν μεταξύ των χειρότερων ομάδων της κατηγορίας σε ό,τι αφορά το σκοράρισμα. Η Οντένσε πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε στην πρεμιέρα των πλέι άουτ, δείχνει σε αρκετά καλή κατάσταση τελευταία και μπορεί να πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι στην Έσμπιεργκ.

“Τελικός” πρόκρισης στην Πόλη

Ολοκληρώνουμε με Euroleague και την αναμέτρηση Νταρουσάφακα – Ερυθρός Αστέρας, με την επιλογή μας να είναι το Under 72.5 πόντοι στο ημίχρονο, σε απόδοση 1.97. Όποια ομάδα από τις δύο κερδίσει θα προκριθεί στα πλέι οφ της, οπότε αντιλαμβάνεται κανείς ότι το σημερινό παιχνίδι έχει χαρακτήρα “τελικού”. Οι γηπεδούχοι είναι πιο έμπειροι και πιο ταλαντούχοι, οι φιλοξενούμενοι, όμως, είναι ένα ιδιαίτερα “σκληροτράχηλο” σύνολο, διαθέτοντας, παράλληλα, και την καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης. Η κρισιμότητα του αγώνα “υποχρεώνει” τις δύο ομάδες να δώσουν μεγάλη βαρύτητα στα αμυντικά τους καθήκοντα. Δε θα επιλέξουμε, όμως, το Under 144.5, το οποίο είναι αρκετά πιθανό να επιβεβαιωθεί σε αγώνα του Αστέρα, αλλά θα πάμε με το Under 72.5 στο πρώτο ημίχρονο, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος στην επανάληψη να ανέβει ο ρυθμός, ιδιαίτερα αν μία από τις δύο ομάδες μείνει πίσω στο σκορ, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και το ενδεχόμενο της παράτασης. Αναμένεται, επομένως, οι δύο αντίπαλοι να μπουν προσεκτικά στον αγώνα και με πλήρη αφοσίωση στην άμυνα, η επιλογή είναι το Under 72.5 πόντοι στο πρώτο ημίχρονο.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.