Το iPhone 8 θα έρθει με οθόνη OLED

Σύμφωνα με αναφορά του Nikkei, η Apple πρόσφατα παρήγγειλε 70 εκατ. OLED panels, τα οποία εκτιμάται ότι θα χρησιμοποιηθούν στην επόμενη γενιά iPhone.

Όπως ήδη γνωρίζουμε, ένας εκ των προμηθευτών του Κουπερτίνο, που θα εξυπηρετήσει μεγάλο μέρος των παραγγελιών αυτών, είναι η Samsung.

Οι σχετικές πληροφορίες προέρχονται από πηγή της βιομηχανίας, ενώ φαίνεται ότι συνάδουν και με εκτιμήσεις του αναλυτή της IHS Markit, David Hsieh, που έγραψε πρόσφατα τα εξής:

“Η Apple παρήγγειλε φέτος 70 εκατομμύρια OLED panel από την Samsung, ενώ η κορεάτικη εταιρεία προετοιμάζεται για την κατασκευή έως και 95 εκατομμυρίων τεμαχίων, στην περίπτωση που η ζήτηση ξεπεράσει τις προβλέψεις.”

Εκτός από τα παραπάνω, η πηγή του Nikkei φαίνεται να επιβεβαίωσε και άλλα στοιχεία σχετικά με τις επερχόμενες ναυαρχίδες της Apple, όπως το ότι θα υπάρξουν τρία διαφορετικά μοντέλα – ένα με οθόνη OLED 5,2 ιντσών, αλλά και δύο με κλασικές LCD οθόνες, στις 4,7 ίντσες και στις 5,5 ίντσες.

Όλες οι συσκευές θα υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση και θα είναι αδιάβροχες, ενώ το μοντέλο με την οθόνη OLED μάλλον δεν θα διαθέτει φυσικό πλήκτρο Home.

Πηγή: gr.pcmag.com