Τον “λύγισαν” κούραση και απουσίες…

Ο Ατρόμητος Βαμβακούς με πολλές απουσίες βασικών παικτών «πάλεψε» στο ντέρμπι με την Νίκαια κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όμως εν τέλει «λύγισε» και δέχθηκε την ήττα με σκορ 1 – 2.

Οι άνθρωποι των «μπλε» έχουν πολλά παράπονα καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενά τους δεν μέτρησε καθαρό γκολ υπέρ τους και στην συνέχεια της φάσης ο Παναγροτικός πέτυχε το 1 – 2.

Σε επικοινωνία που είχαμε που με τους ανθρώπους της Βαμβακούς εκφράζουν τις διαμαρτυρίες τους και θεωρούν ότι σε ακόμη ένα παιχνίδι είχαν κακή αντιμετώπιση από την διαιτησία κάτι το οποίο έχει ξεκινήσει σύμφωνα με τα λεγόμενά τους από το ντέρμπι με την Αναγέννηση και συνεχίζεται.

Ο Ατρόμητος μετά το πέρας της 20ης αγωνιστικής παρέμεινε στους 37 βαθμούς και την 3η θέση του 1ου ομίλου της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στην αναμέτρηση και στο 10’ έχασαν την πρώτη τους ευκαιρία όταν ο Βαγγέλης Αρσενόπουλος έκανε όμορφη ατομική ενέργεια και σουτ όμως η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Ατρόμητος κατάφερε να πάρει «κεφάλι» στο σκορ όταν ο Βαγγέλης Αρσενόπουλος έκανε όμορφη πάσα στον Αζά και αυτός με πλασέ από την μικρή περιοχή πέτυχε το 1 – 0.

Ένα τέταρτο αργότερα οι γηπεδούχοι έχασαν ακόμη  μια ευκαιρία, όταν έπειτα από σέντρα του Βαγγέλη Αρσενόπουλου και πάλι ο Τασιόπουλος έκανε την καρφωτή κεφαλιά με την μπάλα όμως να περνάει μόλις άουτ.

Με το «καλημέρα» του δευτέρου μέρους οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Γκούνης.

Παρά την… «παγωμάρα» από την ισοφάριση ο Ατρόμητος συνέχισε να έχει τον έλεγχο της αναμέτρησης και έφτασε σε δυο περιπτώσεις κοντά στην επίτευξη και δεύτερου τέρματος, όμως τόσο ο Τασιόπουλος όσο και ο Αζάς δεν κατάφεραν να πλασάρουν από θέση τετ α τετ με τον αντίπαλο κίπερ να τους παίρνει την «μπουκιά από το στόμα».

Στο 88’ εκτυλίχθηκε η πλέον αμφιλεγόμενη φάση της αναμέτρησης.

Ο Παπαδόπουλος εκτέλεσε το φάουλ ο Τασιόπουλος έκανε την κεφαλιά οι αμυντικοί της Νίκαιας έδιωξαν με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται ότι η μπάλα πέρασε την τελική γραμμή του τέρματος.

Στην συνέχεια της φάσης και ενώ οι «μπλε» συνέχισαν τις διαμαρτυρίες η Νίκαια έφυγε ταχύτατα στην αντεπίθεση και κατάφερε να πετύχει την ολική ανατροπή.

Η Σύνθεση

Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Σακελλαρίου, Γκούνης, Μακρής, Μορφογιάννης, Κεσέογλου (46’ λ.τ Ζητούνης), Ξυνογαλάς, Βόπης, Αρσενόπουλος Βαγγ. (80’ λ.τ. Αρσενόπουλος Βασίλης), Παπαδόπουλος, Αζάς, Τασιόπουλος.