Λεβέντικος άσσος παραμονής!!!

Με χρυσό σκόρερ τον Σωτήρη Λεβέντη ο Άρης Διλόφου κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Αναγέννησης Φαρσάλων με σκορ 1-0 και να πάρει την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του φτάνοντας παράλληλα τους 20 βαθμούς και βρίσκεται στην 10η θέση κάνοντας ακόμη ένα σημαντικό άλμα ως προς την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία.

ΑΡΗΣ ΔΙΛΟΦΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-

Από την άλλη πλευρά η Αναγέννηση παρέμεινε στους 37 βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση ισοβαθμώντας με τον Ατρόμητο Βαμβακούς.

Ο Άρης κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του μόλις στο 5′ όταν έπειτα από όμορφη συνεργασία των Σουλιώτη και Γιάννη Φουστάνα από τα δεξιά ο τελευταίος έκανε την σέντρα ο Ρούλης Βαΐτσης έκανε την κεφαλιά από την καρδιά της περιοχής με τον Χαβίλα όμως να μπλοκάρει.

Η Αναγέννηση είχε την κατοχή και προσπαθούσε να δημιουργήσει απειλητικές καταστάσεις πρός την εστία του Φουστάνα και στο 18′ έχασε την πρώτη του ευκαιρία με τον Γιάννη Αρβανιτοζήση να κάνει το σουτ από τα όρια της περιοχής και τον Φουστάνα να μπλοκάρει.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση καταγράφηκε στο 25′ όταν ο Βαΐτσης “έσπασε” με το τακουνάκι στον Γιάννη Φουστάνα, αυτός έκανε την κάθετη σέντρα από τα δεξιά και ο Λεβέντης με εν κινήσει πλασέ νίκησε τον Χαβίλα και “έγραψε” το 1-0.

Στην συνέχεια της αναμέτρησης η Αναγέννηση είχε την κατοχή δίχως όμως να φτάσει με αξιώσεις στην εστία του Φουστάνα.

Στις αρχές του δευτέρου μέρους οι γηπεδούχοι έχασαν ακόμη μία καλή στιγμή όταν ο Βαΐτσης εκτέλεσε το φάουλ από τα όρια της περιοχής η μπάλα πέρασε το τείχος ο Χαβίλας όμως έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και στο 63′ έχασαν την πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία όταν έπειτα από όμορφη συνεργασία και σέντρα του Γιάννη Αρβανιτοζήση ο Κούμρια έπιασε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής​περιοχής με τον Φουστάνα όμως να μπλοκάρει.

ΑΡΗΣ ΔΙΛΟΦΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ--6

Οι γηπεδούχοι έχασαν ακόμη μία ευκαιρία όταν στο 70′ και έπειτα από ταχύτατη αντεπίθεση ο Δημουλάς βρέθηκε απέναντι στον Χαβίλα έκανε και το ψηλοκρεμαστό πλασέ με την μπάλα όμως να περνάει πάνω από τα δοκάρια.

Οι “κόκκινοι” στην συνέχεια της αναμέτρησης προσπάθησαν να πιέσουν εκ νέου και στο 78′ έχασαν​ ακόμη μία ευκαιρία όταν ο Γιάννης Αρβανιτοζήσης έκανε την σέντρα από τα δεξιά ο Δημήτρης Αρβανιτοζήσης έκανε την κεφαλιά όμως ο Φουστάνας έδιωξε.

Η τελευταία καλή στιγμή της αναμέτρησης καταγράφηκε στο 84′ όταν ο Γιαχνής πάτησε περιοχή από τα αριστερά έκανε και το γύρισμα όμως ο Μπουλούτσος έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ.

ΑΡΗΣ ΔΙΛΟΦΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ--4

Οι άνθρωποι του Άρη διαμαρτύρονται για μη υπόδειξη πέναλτι στο 72′ όταν έπειτα από σέντρα του Μπάνια ο Ρούμπας έδιωξε την μπάλα μέσα στην περιοχή με τους “κιτρινόμαυρους” να διαμαρτύρονται για αντικανονικό διώξιμο με το χέρι.

Οι Συνθέσεις

ΑΡΗΣ ΔΙΛΟΦΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ--3

Άρης Διλόφου(Ρόφαλης): Φουστάνας, Σουλιώτης Β., Ξυνογαλάς Η. , Σακελλαρίου Κ., Χαμορούσος, Μπουλούτσος, Συργκάνης, Βαίτσης Ρ,, Καρακώστας(λ.τ.73′ Μπανιάς), Λεβέντης(82′ Ρεντινόπουλος), Φουστάνας Γ.()60′ Δημουλάς)

ΑΡΗΣ ΔΙΛΟΦΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ--2

Αναγέννηση Φαρσάλων: Χαβίλας, Μπόγκας, Μπούλαρι()53′ Μαλέσκα), Ρούμπας, Πατσιούρας, Κούμρια(65′ Κούρος), Αρβανιτοζήσης Γ., Κοτάκος, Κουκουτής(46′ Γιαχνής), Αρβανιτοζής Δ.

ΑΡΗΣ ΔΙΛΟΦΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ--7

Τριπλέτα: Νίτσας, Γκαρέλης, Κακάνης