Ήττα για τον Ολυμπιακό Αμπελιάς

Η ομάδα του Ολυμπιακού Αμπελιάς δεν μπήκε ποτέ στο γήπεδο και ηττήθηκε με το επιβλητικό 0-4 από την ομάδα του Κιλελέρ.  Το Κιλελέρ πραγματοποίησε ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή του και έφτασε τους 35 βαθμούς στο πρωτάθλημα, κατέχοντας τη 12η θέση της βαθμολογικής κατάταξης, απομακρυσμένος έξι βαθμούς από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμόενώ η Αμπελιά κατέχει την 5η θέση με 44 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους στο ματς από πολύ νωρίς, καταφέρνοντας να «ανοίξουν» το σκορ από πολύ νωρίς. Συγκεκριμένα μόλις στο 9ο λεπτό του παιχνιδιού, κάθετη πάσα του Νίκου Βράκα και ο Αποστόλης Ζιόμπουρας με πλασέ έκανε το 0 – 1.

Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα το Κιλελέρ καθάρισε ουσιαστικά την υπόθεση νίκη. Στο 51ο λεπτό παράλληλη πάσα του Αποστόλη Ζιόμπουρα και ο Κώστας Κουσιώρας με πλασέ έκανε το 0 – 2 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς.

Έξι λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι «χτύπησαν» ξανά. Εξαιρετική πάσα του Νίκου Φαρμάκα στον Κώστα Κουσιώρα και αυτός με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι, νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0 – 3.

Μάλιστα στο 62′  σουτ του Νίκου Βράκα, απέκρουσε η άμυνα της Αμπελιάς και στην επαναφορά έξω από τη περιοχή με μονοκόμματο σουτ ο Νίκος Βράκας διαμόρφωσε το τελικό 0 – 4 για το Κιλελέρ, το οποίο είχε και χαμένες ευκαιρίες με τους Ζιόμπουρα Αποστόλη που είχε και δοκάρι, Μίχο και Κουσιώρα.

Οι άνθρωποι του Κιλελέρ ευχαριστούν τη διοίκηση της Αμπελιάς για την άψογη φιλοξενία.

Οι Συνθέσεις

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Λευτέρης Καλογήρου): Μπράνος, Τολιόπουλος, Μιαρίτης Δ., Καραγγέλης, Δενελάβας Ν., Σκλαπάνης, Τσάνιος (55′ Γιωργής), Δεμίρης, Λέτσιος (65′ Σπαθαριώτης), Δενελάβας Ελ., Τσαντόπουλος (75′ Ευθυμιάδης).

Α.Ε. Κιλελέρ (Δημήτρης Δανιλούλης): Καρακυρίτσης, Γουρνάρης, Κοκότσικας, Ζιόμπουρας Αθ., Παλάσκας (63′ λ.τ. Πατσιούρας), Βράκας, Γκέκας, Παπαδημητρίου (64′ Μίχος), Ζιόμπουρας Απ., Φαρμάκας (64′ Χατζηλαδάς), Κουσιώρας.

Διαιτητική Τριπλέτα
Τσιτσανούδης, Στάικος, Νάκας.

Πηγή: arenalarissa.gr