Ο Τασιόπουλος για την επίσκεψη του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στα Φάρσαλα

Την επίσκεψη του Υφυπουργού στα Φάρσαλα και το νέο πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης, σχολίασε ο Γραμματέας Οργανωτικού της ΔΗΜ.ΤΟ Νέας Δημοκρατίας Φαρσάλων, με ανακοίνωση ως εξής:

Ο υφ.αγροτικής ανάπτυξης με περίσσευμα θράσους και υποκρισίας εξήγγειλε χθες στα Φάρσαλα το υποτιθέμενο “νέο πρόγραμμα για την αγροτική ανάπτυξη”.
Και το εξήγγειλε μπροστά σε ένα ακροατήριο που έχει πληγεί βάναυσα από την ανερμάτιστη πολιτική της κυβέρνησής του.
Στο χωριό μου λένε ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, γι αυτό θα πρέπει να είναι σίγουροι ότι έχοντας εξαπατήσει τους έλληνες αγρότες με φρούδες υποσχέσεις ως σύγχρονοι Μαυρογυαλούροι, όταν έρθει η ώρα της κάλπης θα θερίσουν τα ψεύδη που έχουν σπείρει.
Η κυβέρνηση υπό την πίεση των δανειστών, φορολογεί με μανία οτιδήποτε έχει σχέση με την αγροτική παραγωγή,  ωθώντας τη χώρα να απωλέσει τη δυνατότητα της γαιοπροσόδου και της οικονομικής αυτοτελειας!
Προσκολλημένοι στη λογιστική,  δεν αναλογίζονται ότι αποτρέποντας τους Έλληνες να ασχοληθούν με τη γεωργική οικονομία διαλύουν την αγροτική παραγωγή και καταδικάζουν την Ελλάδα να παραμένει δέσμια των εισαγωγών και των προϊόντων άλλων χωρών,  κάνοντας ζημιά και στο εμπορικό ισοζύγιο και στην εθνική οικονομία.
Η κοντόφθαλμη εισπρακτική λογική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, κυριαρχεί στην οικονομική πολιτική, δίνοντας προτεραιότητα στα μικρά λογιστικά οφέλη έναντι μακροπρόθεσμων ουσιαστικών πολιτικών που θα μπορούσαν να συμβάλλουν στην ανάπτυξη μακροπρόθεσμα.
Σε μια εποχή που θα έπρεπε να υπάρχει κεντρικός σχεδιασμός και να δίνονται κίνητρα για την ανάπτυξη της αγροτικής παραγωγής και του πρωτογενούς τομέα, τόσο για την κάλυψη αναγκών της εσωτερικής αγοράς, και για να μειωθούν οι εισαγωγές,  όσο και για να ενισχυθούν οι εξαγωγές,  αξιοποιώντας την πλούσια ελληνική γη, οι αποφάσεις και οι πολιτικές της κυβέρνησης είναι στη λογική του ” να σε κάψω Γιάννη “μ, να σ’ αλείψω λάδι”.
Και να είναι σίγουροι ότι όπως ο λογαριασμός που ετοίμασαν για τους αγρότες είναι βαρύς και δύσκολος άλλο τόσο σκληρή θα είναι και η ψήφος των αγροτών στην κάλπη.

Τασιόπουλος Γιώργος
Γραμματέας Οργανωτικού της ΔΗΜ.ΤΟ Νέας Δημοκρατίας Φαρσάλων
Σύνεδρος ΝΔ Νομού Λάρισας