Ποτάμι: η Γεννηματά εξαγοράζει “προδότες” βουλευτές

Ευθεία επίθεση τόσο στον Κώστα Μπαργιώτα όσο και στην επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, κάνει το Ποτάμι σε ανακοίνωση του και σχολιάζοντας την προσχώρηση του κ. Μπαργιώτα στη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

«Σήμερα καταλάβαμε γιατί η κυρία Γεννηματά ήταν απούσα από τη Βουλή στη συζήτηση για την παραπομπή Παπαντωνίου. Είχε δουλειές λόγω μεταγραφικής περιόδου», σχολιάζει το Ποτάμι.

Στη συνέχεια, αναφέρει «στις Δημοκρατίες, την κοινοβουλευτική δύναμη των κομμάτων την καθορίζουν οι πολίτες στις εκλογές. Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ έχει άλλη άποψη. Εξαγοράζει βουλευτές υποσχόμενη έδρες και θέσεις, όταν “επιστρέψουμε στα πράγματα”».

Σε ότι αφορά τον κ. Μπαργιώτα επισημαίνει, «όσο για αυτούς που προδίδουν τους ψηφοφόρους τους, να ξέρουν ότι η απάντηση θα είναι σκληρή. Ειδικά από αυτούς που έτρεχαν σαν τον Βέγγο για να τους βγάλουν βουλευτές. Ειδικά από αυτούς που πίστεψαν ότι εκπροσωπούν το νέο ακούγοντάς τους να κατακεραυνώνουν “το παλιό, το ΠΑ.ΣΟ.Κ, τη Γεννήματα”.

Ειδικά από αυτούς που τους έλεγαν τον Σεπτέμβρη “όλοι για έναν και ένας για όλους”, χωρίς να τους λένε ότι το ένας για όλους θα ίσχυε μέχρι να πάρουν μια καλή πρόταση μεταγραφής.

ΠΑΣΟΚ: Το γαρ πολύ της θλίψεως …

“Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη”, σχολίαζαν στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη, απαντώντας στις κατηγορίες της Σεβαστουπόλεως.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, απο πηγές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, σε ιδιαίτερα “προωθημενες συζητήσεις” βρίσκεται και ο προερχόμενος από την Ενωση Κεντρώων, νυν ανεξάρτητος βουλευτής, Γιώργος Καρράς, με στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη να εκτιμούν ότι ο “γάμος” θα επισημοπιιηθει πριν από την Μεγάλη Εβδομάδα.

Πηγή: www.ant1news.gr