Πήρε το “διπλό” με “λυτρωτή” τον Δενελάβα!

Σε ένα πολύ κλειστό και δίχως πολλές ευκαιρίες παιχνίδι ο Ολυμπιακός Αμπελιάς κατάφερε να “αποδράσει” με το “διπλό” από την έδρα του Αβέρωφ με σκορ 0 – 1 χάρη σε γκολ του “πολυβόλου” του Λευτέρη Δενελάβα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

ΑΒΕΡΩΦ - ΑΜΠΕΛΙΑ-9087

Έτσι οι “ερυθρόλευκοι” εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο την “γκέλα” του Δαμασιακού, έφτασαν τους 44 βαθμούς και βρίσκονται μόνοι στην 4η θέση όντας δυο βαθμούς πίσω από τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας και την πρώτη τριάδα.

Στα της αναμέτρησης οι δυο ομάδες αναλώθηκαν σε παιχνίδι κέντρου, δίχως να υπάρχει κάποια μεγάλη ευκαιρία μπροστά από τις δυο εστίες.

Μάλιστα ο Ολυμπιακός έπαιζε για μια ώρα σχεδόν με παίκτη παραπάνω καθώς στο 30′ ο Θεμελής δέχθηκε δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία, αφήνοντας το Αβέρωφ με 10 παίκτες για το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

ΑΒΕΡΩΦ - ΑΜΠΕΛΙΑ-9115

Ενώ όλα έδειχναν ότι οι δυο ομάδες θα μοιραζόταν βαθμούς και εντυπώσεις ο Λευτέρης Δενελάβας “χτύπησε” στις καθυστερήσεις, όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Σκλαπάνη από τα αριστερά, ο πολύπειρος επιθετικός πετάχτηκε και με καρφωτή κεφαλιά έδωσε το “χρυσό τρίποντο” στην ομάδα του κ. Λευτέρη Καλογήρου!

ΑΒΕΡΩΦ - ΑΜΠΕΛΙΑ-9116

Οι Συνθέσεις

Αβέρωφ (Γραβάνης Χρ): Μάνος, Πατρίκης, Δεμέστιχας, Κοτρώτσιος Χρ. Κοτρώτσιος Θαν.,Θέμελης, Δήμου, Κουτσάκης, Πουρνάρας, Μήτσιος (75′ Λεμονής), Παππάς (70′ Παρλάντζας)

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Καλογήρου): Μπράνος, Τολιόπουλος, Μιαρίτης Δ, Καραγγέλης,Τσιάνος, Παναγιωτόπουλος (61′ Τσιαντοπουλος), Γιωργής (83′ Δημακόπουλος), Δεμίρης((87′ Ε’υθυμιάδης), Δενελάβας Λ., Σκλαπάνης, Λέτσιος

Τριπλέτα

ΑΒΕΡΩΦ - ΑΜΠΕΛΙΑ-9066

Παλαμίδας, Πατέτσος, Μπακλαμπάσης