“Χρυσό τρίποντο” σε “χορταστικό” παιχνίδι!

Σπουδαία νίκη με σκορ 3 – 2 κατάφερε να πάρει η Αναγέννηση Φαρσάλων στο ντέρμπι κόντρα στην Ακαδημία Φαρσάλων το οποίο διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Το συγκρότημα του Νίκου Θεοχαρόπουλου κατάφερε να πάρει “αέρα” δυο τερμάτων, η Ακαδημία βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να φέρει το παιχνίδι εκ νέου στα “ίσια” όμως η Αναγέννηση κατάφερε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα και εν τέλει την νίκη.

Έτσι οι “κόκκινοι” έφτασαν τους 37 βαθμούς και βρίσκονται μαζί με τον Ατρόμητο Βαμβακούς και την Νίκαια στην δεύτερη θέση, όντας τρεις βαθμούς πίσω από το πρωτοπόρο Μαυροβούνι.

Από την άλλη η Ακαδημία παρέμεινε στους 21 βαθμούς και βρίσκεται στην 9η θέση έπειτα από 19 αγωνιστικές.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία της αναμέτρησης ανήκε στην Ακαδημία, καθώς στο 7′ ο Τσάτσος βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση με το πλασέ του όμως να περνάει μόλις άουτ

Δυο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Κοτάκου να αστοχήσει όταν βρέθηκε μόνος απέναντι στον Ευθυμιάδη.

Με την συμπλήρωση ενός τετάρτου, ο Ευθυμιάδης ανέτρεψε τον Κοτάκο με τον διαιτητή να δείχνει πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γιάννης Αρβανιτοζήσης ο οποίος δεν λάθεψε και άνοιξε το σκορ.

Δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης από ευνοϊκή θέση σούταρε άουτ.

Με την συμπλήρωση μισής ώρας οι “κόκκινοι” κατάφεραν να πάρουν “αέρα” δυο τερμάτων όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κοτάκου και γυριστή κεφαλιά ο Μαλέσκα η μπάλα αρχικά σταμάτησε στην ρίζα του κάθετου δοκαριού και παρά την προσπάθεια του Ευθυμιάδη κατέληξε στο πλεκτό της Ακαδημίας για το 2 – 0.

Η Ακαδημία αντέδρασε άμεσα και στο 44′ κατάφερε να μειώσει όταν έπειτα από αναταραχή στα καρέ της Αναγέννησης ο Τσιτσικλής με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χαβίλα και μείωσε σε 2-1.

Με το “καλημέρα” του δευτέρου μέρους οι “κιτρινόμαυροι” κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα “ίσια” καθώς ο Παπακωνσταντίνου εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Χαβίλα και με σουτ κατάφερε να πετύχει το 2 – 2.

Το “χρυσό” γκολ για την Αναγέννηση το πέτυχε ο Γιαχνής στο 78′ όταν με δυνατό διαγώνιο σουτ νίκησε τον Ευθυμιάδη και “έγραψε” το τελικό 3 – 2, δίνοντας την σπουδαία νίκη στην ομάδα του.

Ο Αρίστος Παπαγεωργίου έδωσε ευκαιρία σε πολλά νέα παιδιά στην αναμέτρηση καθώς ντεμπούτο με τα “κιτρινόμαυρα” έκαναν οι Σουφλέρης και Γιαννολόπουλος, ενώ οι Βαλαβάνης και Παπακωνσταντίνου συνέχισαν να συλλέγουν λεπτά και εμπειρίες σε ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι.

Οι Συνθέσεις

Αναγέννηση Φαρσάλων: Χαβίλας, Μαλέσκα(65′ Κούρο), Μπούλαρι, Ρούμπας, Τριανταφύλλου, Πατσιούρας, Κούμρια, Αρβανιτοζήσης Γ., Κοτάκος (Αρβανιτοζήσης Δ.), Κουκουτής(46′ Γιαχνής)

Ακαδημία Φαρσάλων(Παπαγεωργίου): Ευθυμιάδης, Γιαννούλας, Δημακόπουλος, Σπυρόπουλος, Ζησόπουλος, Τσάτσος (40′ Γιαννολόπουλος), Καψιώχας, Χρόνης, Παπακωνσταντίνου (85′ Αλεξίου), Τσιτσικλής (80′ Σουφλέρης), Βαλαβάνης.