Ανατρεπτικό “τρίποντο” με “μπροστάρη” Σιδηρόπουλο!

Με τον Παναγιώτη Σιδηρόπουλο να σκοράρει και τα δυο τέρματα ο Α.Ο. Ναρθακίου κατάφερε να πάρει σπουδαίο “τρίποντο” στην έδρα του κόντρα στον Ατρόμητο Βαμβακούς με σκορ 2 – 1 σε ένα ντέρμπι με ελάχιστες καλές στιγμές μπροστά από τις δυο εστίες.

ΝΑΡΘΑΚΙ - ΒΑΜΒΑΚΟΥ--6

ΝΑΡΘΑΚΙ - ΒΑΜΒΑΚΟΥ--4

Έτσι ο Α.Ο.Ν έφτασε τους 30 βαθμούς και βρίσκεται πλέον στην 5η θέση, ενώ με αυτή την νίκη έβαλε… “φωτιά” στην δεύτερη θέση, καθώς ο Ατρόμητος ο οποίος έχει 37 βαθμούς ισοβαθμεί πλέον τόσο με την Αναγέννηση Φαρσάλων όσο και με τον Παναγροτικό Νίκαιας.

Οι γηπεδούχοι είχαν στην αρχή της αναμέτρησης τα “ηνία” δίχως όμως να καταφέρουν να φτάσουν με αξιώσεις στην εστία του Σακελλαρίου.

Η πρώτη ουσιαστική ευκαιρία του αγώνα καταγράφηκε στο 30′ και ήταν η επίτευξη του τέρματος για την ομάδα του Ατρόμητου.

Ο Μακρής εκτέλεσε το φάουλ με αρκετά φάλτσα ο Ατόσογλου έδιωξε και ο Παπαδόπουλος στην επαναφορά με σουτ στην κίνηση “έγραψε” το 0 – 1.

Σε αυτή την φάση οι παίκτες του Ναρθακίου διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ πάνω στον Ατόσογλου.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν προκειμένου να ισοφαρίσουν γρήγορα και στο 41′ το κατάφεραν.

ΝΑΡΘΑΚΙ - ΒΑΜΒΑΚΟΥ-

Αρχικά ο Παλαμίδας πάτησε περιοχή από τα δεξιά ο Σακελλαρίου τον ανέτρεψε και ο κ. Βασιλός έδειξε την άσπρη βούλα.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σιδηρόπουλος ο οποίος δεν λάθεψε και έφερε το παιχνίδι εκ νέου στα ίσια.

17571348_728156600678258_914110532_o (1)

Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους ανήκε στον Ατρόμητο Βαμβακούς, όταν ο Τζιτζιφλής κέρδισε φάουλ στα όρια της περιοχής, ο Παπαδόπουλος το εκτέλεσε όμως η μπάλα κόντραρε στο τείχος και πέρασε μόλις δίπλα από τα δοκάρια του Ατόσογλου.

ΝΑΡΘΑΚΙ - ΝΑΜΒΑΚΟΥ

Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα οι δυο ομάδες προσπάθησαν αρχικά να προφυλάξουν τα μετόπισθεν και η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 55′ όταν η εκτέλεση φάουλ του Μακρή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ατόσογλου και εν συνεχεία πέρασε άουτ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε έξυπνα το φάουλ με τον Ατόσογλου όμως να μπλοκάρει.

Στο 65′ ο  Ατρόμητος έμεινε με παίκτη λιγότερο, όταν ο Μπερσιάνης είδε την δεύτερη κίτρινη – κόκκινη για μαρκάρισμα πάνω στον Σιδηρόπουλο.

Η ολική ανατροπή της αναμέτρησης έλαβε χώρα στο 70′ όταν ο Σιδηρόπουλος έκανε όμορφη ατομική ενέργεια από τα αριστερά, “άδειασε” τον αντίπαλο του και με όμορφο σουτ νίκησε τον Σακελλαρίου και έφερε “τούμπα” το ματς.

Μάλιστα ο ίδιος παίκτης πέντε λεπτά αργότερα έχασε ακόμη μια ευκαιρία όταν εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, με πολλά φάλτσα όμως η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων του Σακελλαρίου.

ΝΑΡΘΑΚΙ - ΒΑΜΒΑΚΟΥ--8

Η αριθμητική ισορροπία ανάμεσα στις δυο ομάδες επανήλθε στο 82′ όταν ο Σιδηρόπουλος αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για προσπάθεια εκμαίευσης φάουλ σύμφωνα με τον κ. Βασιλό.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με τον Α.Ο. Ναρθακίου να παίρνει στο τέλος την σπουδαία νίκη.

Οι Συνθέσεις

ΝΑΡΘΑΚΙ - ΒΑΜΒΑΚΟΥ--3

Α.Ο. Ναρθακίου (Γιάννης Τριάντης): Ατόσογλου, Καπετάνος (55′ Μπακογιάννης), Θάνος, Μπουλούτσος, Κατσικόπουλος, Λελεντζής, Μπούσιος, Αγγελάκης (62′ Κατσαρός), Σιδηρόπουλος, Παπαθανασίου, Παλαμίδας.

ΝΑΡΘΑΚΙ - ΒΑΜΒΑΚΟΥ--5

Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Σακελλαρίου, Κεσέογλου, Μακρής, Μορφογιάννης, Μπερσιάνης, Ξυνογαλάς, Βόπης, Παπαδόπουλος Απ., Αρσενόπουλος, Αζάς, Τζιτζιφλής (62′ Ανδρεόπουλος).