Στα Φάρσαλα την παραμονή της 25ης Μαρτίου ο Γ. Κατσιαντώνης

Την αμέριστη στήριξη στο πρόσωπο του βουλευτή της «Ένωσης Κεντρώων» Λάρισας, Γ. Κατσιαντώνη εξέφρασε ο δήμαρχος Φαρσάλων Άρης Καραχάλιος, ο οποίος τον υποδέχτηκε για να παραστούν μαζί με τους αντιδημάρχους και την πρόεδρο της τοπικής κοινότητας του Δήμου, στις εκδηλώσεις την παραμονή για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου. Ο κ. Κατσιαντώνης με τους εκπροσώπους της δημοτικής αρχής παρακολούθησαν την κατάθεση στεφάνων από μαθητές, προσκόπους και οδηγούς στο Ηρώο των Πεσόντων στην πλατεία δημαρχείου ενώ νωρίτερα παρακολούθησαν με ευλάβεια τη δοξολογία, παρουσία πλήθους κόσμου.

Κατσιαντώνης-Καραχάλιος

Ο βουλευτής της «Ένωσης Κεντρώων» Λάρισας επισκέφτηκε νωρίς το πρωί το δήμαρχο Φαρσάλων στο γραφείο του προκειμένου να συζητήσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο Δήμο. Αναφέρθηκαν στην ανάγκη κατασκευής του δρόμου Λάρισας-Φαρσάλων καθώς και στην διασύνδεση των Φαρσάλων με την ΠΑΘΕ στο ύψος των Μικροθηβών… προκειμένου να μη νιώθουν… αποκομμένοι από το υπόλοιπο δίκτυο της Θεσσαλίας. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο έργο αποπεράτωσης μεταφοράς νερού αλλά και στο θέμα των πλημμυρών… που «βουλιάζουν» την πόλη κάθε φορά που βρέχει αφού το δίκτυο είναι… απαρχαιωμένο και κανείς όπως ανέφερε ο δήμαρχος δεν ενδιαφέρθηκε για να λυθεί το ζήτημα τους.
Γιώργος Κατσιαντώνης και Άρης Καραχάλιος έδωσαν τα χέρια για ανοιχτή επικοινωνία που αφορά τα προβλήματα του Δήμου, με το βουλευτή να δηλώνει παρών στην πόλη των Φαρσάλων που αποτελεί σημαντικότατο κομμάτι της Θεσσαλικής περιφέρειας, ενώ ο δήμαρχος Φαρσάλων δώρισε στον Βουλευτή Λάρισας και δύο βιβλία για την ιστορία της περιοχής.

Πηγή: ert.gr