“Τρίποντο ανάσα” για τον Άρη!

Σε ένα “χορταστικό” παιχνίδι ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο όπου και σημειώθηκαν όλα τα τέρματα ο Άρης Διλόφου κατάφερε να κάμψει με σκορ 3-2 την αντίσταση του Α.Ο. Ναρθακίου και να κάνει ακόμη ένα σημαντικό “βήμα” πιο κοντά στον στόχο της παραμονής.

Με αυτή την νίκη οι “κιτρινόμαυροι” έφτασαν τους 14 βαθμούς και βρίσκονται στην δέκατη θέση, ενώ από την άλλη ο Α.Ο.Ν παρέμεινε στους 27 βαθμούς και την 6η θέση.
Ο Άρης προσπάθησε από την αρχή να πάρει τον έλεγχο της αναμέτρησης και στο 3′ έφτασε κοντά στο γκολ όμως το κοντινό πλασέ του Ρούλη Βαΐτση σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ατόσογλου, ενώ στο 25′ ο Φουστάνας βρέθηκε απέναντι από τον Ατόσογλου με τον τερματοφύλακα του Ναρθακίου να διώχνει σε κόρνερ το σουτ.
Στο δεύτερο μέρος τώρα ο Άρης κατάφερε να πάρει “κεφάλι” στο σκορ στο 52′ όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Λεωνίδα Βαΐτση ο Χαμορούσος με κεφαλιά νίκησε τον Ατόσογλου και πέτυχε το 1-0.
Η “απάντηση” των φιλοξενούμενων ήταν άμεση καθώς τρία λεπτά αργότερα ο Κατσαρός με κοντινό πλασέ έφερε το παιχνίδι εκ νέου στα “ίσια”.
Το παιχνίδι είχε αποκτήσει έναν όμορφο και γρήγορο ρυθμό και ο Άρης κατάφερε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα στο 57′ όταν έπειτα από κάθετη πάσα του Ρούλη Βαΐτση ο Φουστάνας από θέση τετ α τετ δεν λάθεψε και πέτυχε το 2-1.
Μάλιστα οι γηπεδούχοι στο 65′ κατάφεραν να πάρουν “αέρα” δύο τερμάτων όταν ο Μπανιας πρόλαβε την έξοδο του Ατόσογλου και με όμορφο πλασέ”έγραψε” το 3-1.
Το τελικό 3-2 διαμορφώθηκε στο 70′ όταν έπειτα από όμορφη κάθετη πάσα του Μπουλούτσου ο Κατσαρός με σουτ από θέση τετ α τετ νίκησε τον Φουστάνα και πέτυχε το 3-2.
Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με τον Άρη να παίρνει μία σημαντική νίκη ουσίας και ψυχολογίας εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Οι Συνθέσεις.

Άρης Διλόφου (Τάκης Ρόφαλης): Φουστάνας Χρ., Σωτ. Μπουλούτσος, Ξυνογαλάς (50′ Δημουλάς), Σακελλαρίου Κ., Χαμορούσος, Σουλιώτης Β., Βαΐτσης Λ. (63′ Σακελλαρίου Φ.), Λεβέντης (60′ Μπανιάς), Βαΐτσης Ρ., Φουστάνας Γ., Καρακώστας

Α.Ο. Ναρθακίου (Γιάννης Τριάντης): Ατόσογλου, Καπετάνος Γ. Καπετάνος Χρ, Λελεντζής, Θάνος, Κοιλιάρογλου, Μπουλούτσος, Κατσαρός, Σίσκος Παλαμίδας (75′ Λιάγκας), Σιδηρόπουλος (46′ Λάμπρου).