“Ανατρεπτικός άσσος”!

“Ανατρεπτική” νίκη με σκορ 2 – 1 πέτυχε η Ακαδημία Φαρσάλων απέναντι στον Μυραικό, καθώς οι “κιτρινόμαυροι” ναι μεν βρέθηκαν πίσω στο σκορ όμως στο δεύτερο μέρος κατάφεραν να γυρίσουν “τούμπα” την αναμέτρηση και να πάρουν το πολύτιμο “τρίποντο”.

Έτσι η Ακαδημία έφτασε τους 21 βαθμούς και έκανε ένα σημαντικό “βήμα” για να “κλειδώσει” την παραμονή της στην Β ΕΠΣΛ κατηγορία.

Ο Μυραϊκός κατάφερε να προηγηθεί στην αναμέτρηση με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, όταν ο Νέλι πρόλαβε την έξοδο του Ευθυμίαδη και με ψύχραιμο πλασέ κατάφερε να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του Κώστα Σολωμού

Οι γηπεδούχοι πίεσαν όμως δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους.

Εν τέλει η… “απάντηση” των “κιτρινόμαυρων” ήρθε στο 60′ όταν έπειτα από την εκτέλεση κόρνερ του Παπαγεωργίου ο Καψιώχας πήρε την κεφαλιά από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στο πλεκτό τω φιλοξενουμένων.

Το τελικό 2 – 1 διαμορφώθηκε στο 72ο λεπτό όταν έπειτα από όμορφο συνδυασμό των Παπαγεωργίου και Τσιτσικλή ο τελευταίος “έσπασε” την μπάλα στον Χρόνη ο οποίος από θέση τετ – α – τετ δεν λάθεψε και ολοκλήρωσε την ανατροπή για την ομάδα του.

Οι Συνθέσεις

Ακαδημία Φαρσάλων (Άρης Παπαγεωργίου): Ευθυμιάδης, Γιαννούλας, Δημακόπουλος, Σπυρόπουλος, Ζησόπουλος, Τσάτσος, Καψιώχας, Χρόνης, Καραγιάννης (46′ Παπαγεωργίου), Παπακωνσταντίνου (50′ Βαλαβάνης), Τσιτσικλής (75′ Αλεξίου).

Μυραϊκός (Κώστας Σολωμός): Καραφέριας, Καραγιάννης, Βλάνδος, Αθανασίου, Βαλτινός, Μπαντούλης, Νέλι, Νέστορας, Λυμτσιούλης, Τσαρούχας, Χασιώτης.