Η δημοτική χορωδία στο δημοτικό ωδείο Λάρισας

Την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 η Χορωδία της Λέσχης Φιλόμουσων Λάρισας διοργάνωσε μία εξαιρετική συναυλία (Χορωδιακή βραδιά – Αφιέρωμα στους Νεότερους Έλληνες Συνθέτες) στο Δημοτικό Ωδείο της πόλης. Προσκαλεσμένη στη συναυλία αυτή ήταν και η Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων.  Τη Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων συνόδεψε ο Πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ του Δήμου Φαρσάλων  Κωνσταντίνος Δερλός ο οποίος στο χαιρετισμό του πριν την έναρξη της εκδήλωσης  ευχαρίστησε για την πρόσκληση της χορωδίας σ΄ αυτή τη σημαντική εκδήλωση και τόνισε την ιδιαίτερη σημασία που έχουν οι μουσικές συναντήσεις για τις χορωδίες.

ΧΟΡΩΔΙΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ-2

Η Δημοτική Χορωδία ερμήνευσε συνθέσεις καταξιωμένων Ελλήνων συνθετών και καταχειροκροτήθηκε από το φιλόμουσο κοινό το οποίο είχε κατακλύσει την αίθουσα. Το βιογραφικό και το πρόγραμμα της Δημοτικής Χορωδίας παρουσίασε η χορωδός  Λαμπρινή Χαντζοπούλου.

Στο τέλος του προγράμματος η Πρόεδρος της Λέσχης Φιλόμουσων Λάρισας Ιωάννα Καραμίχου-Μπίκα προσέφερε  στην πιανίστα της χορωδίας Κατερίνα Ζαρογιάννου και στο μαέστρο Κωνσταντίνο Μάτη ανθοδέσμες και στον Πρόεδρο της Δημοτικής Χορωδίας  Γιάννη Μαλέτσικα τιμητική πλακέτα ο οποίος με τη σειρά του αφού  ευχαρίστησε τη Χορωδία της Λέσχης Φιλόμουσων για την πρόσκληση  προσέφερε το τοπικό προϊόν – χαλβάς Φαρσάλων.