Υπάρχει “ζωή” στον πλανήτη Άρη!

“Τρίποντο οξυγόνο” πέτυχε ο Άρης Διλόφου ο οποίος κατάφερε να πάρει σπουδαία νίκη με σκορ 2 – 1 στην έδρα του κόντρα στην Ακαδημία Φαρσάλων.

Έτσι ο “Θεός του πολέμου” έφτασε τους 11 βαθμούς προσπέρασε τον Τοξότη και βρίσκεται πλέον στην 10η θέση, ενώ από την άλλη η Ακαδημία Φαρσάλων βρίσκεται στην 9η θέση με 18 βαθμούς.

Ο Άρης έχασε την πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης μόλις στο 3′ όταν ο Καρακώστας είδε τον Ευθυμιάδη να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ την απευθείας εκτέλεση φάουλ που επιχείρησε.

Η Ακαδημία κατάφερε στο 8′ να πάρει “κεφάλι” στο σκορ όταν έπειτα από όμορφη πάσα του Παπακωνσταντίνου ο Χρόνης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Φουστάνα και άνοιξε το σκορ.

Οι γηπεδούχοι παρά το τέρμα που δέχθηκαν συνέχισαν να πιέζουν και στο 14′ έχασαν ακόμη μια ευκαιρία, όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Λεωνίδα Βαίτση, ο Ρούλης Βαίτσης έκανε την εξ επαφής κεφαλιά όμως ο Ευθυμιάδης εκτινάχθηκε και έδιωξε σε κόρνερ.

Ενώ στο 20′ ο Γιάννης Φουστάνας πάτησε περιοχή, όμως ο Ευθυμιάδης τον νίκησε και πάλι.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Καρακώστας εκτέλεσε το φάουλ με τον τερματοφύλακα της Ακαδημία να λέει και πάλι “όχι” διώχνοντας σε κόρνερ, ενώ ίδια κατάληξη είχε και το φάουλ του Λεωνίδα Βαίτση τρία λεπτά μετά.

Στο 30′ ο Άρης “άγγιξε” το γκολ όταν ο Καρακώστας εκτέλεσε το φάουλ, ο Λεβέντης έκανε την καρφωτή κεφαλιά, ο Ευθυμιάδης έδιωξε και η μπάλα κατέληξε αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία σε κόρνερ.

Πέντε λεπτά αργότερα οι αδερφοί Βαίτση συνεργάστηκαν και ο Άρης έφτασε στην ισοφάριση.

Ο Λεωνίδας Βαίτσης εκτέλεσε με σέντρα το φάουλ ο Ρούλης Βαίτσης έκανε την κεφαλιά, ο Ευθυμιάδης τον σταμάτησε και πάλι όμως στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1 – 1 σκορ με το οποίο οι δυο ομάδες πήραν την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 65′ ο Άρης κατάφερε να φέρει “τούμπα” την αναμέτρηση.

Ο Λεωνίδας Βαίτσης “σέρβιρε” και πάλι, έπειτα από κόντρες μέσα στην περιοχή ο Σακελλαρίου έκανε το γύρισμα και ο Λεβέντης με κοντινή κεφαλιά “έγραψε” το 2 – 1 και έδωσε το “πάνω χέρι” στην ομάδα του.

Μάλιστα πέντε λεπτά αργότερα ο Άρης σημείωσε και τρίτο τέρμα με τον Χαμορούσο το οποίο όμως ακυρώθηκε για φάουλ πάνω στον Ευθυμιάδη, με τους ανθρώπους του Άρη να διαμαρτύρονται εντόνως καθώς θεωρούν ότι το γκολ έπρεπε να μετρήσει.

Στα εναπομείναντα λεπτά οι παίκτες του κ. Ρόφαλη “πάγωσαν” τον ρυθμό και κατάφεραν να πάρουν εν τέλει την σπουδαία νίκη.

Οι άνθρωποι του Άρη Διλόφου εύχονται  στην ομάδα της Ακαδημίας Φαρσάλων να καταφέρει την επίτευξη των στόχων της και επίσης συγχαίρουν τον τερματοφύλακα της Μίλτο Ευθυμιάδη για την εμφάνισή του, ενώ και οι άνθρωποι της Ακαδημίας εύχονται καλή συνέχεια στην ομάδα του Άρη Διλόφου.

Οι Συνθέσεις

Άρης Διλόφου (Τάκης Ρόφαλης): Φουστάνας Χρ., Μπουλούτσος, Συργκάνης, Σακελλαρίου Κ., Χαμορούσος, Ξυνογαλάς Η. (50′ Σουλιώτης Β.), Φουστάνας Γ. (60′ Δημουλάς), Βαίτσης Λ., Βαίτσης Ρ., Καρακώστας, Λεβέντης (75′ Σουλιώτης Π).

Ακαδημία Φαρσάλων (Αρίστος Παπαγεωργίου): Ευθυμιάδης, Σπυρόπουλος, Ζησόπουλος, Δημακόπουλος, Γιαννούλας (65′ Ζαφειρούλης), Τσάτσος, Καψιώχας, Τσιτσικλής, Παπακωνσταντίνου (65′ Παπαγεωργίου), Χρόνης, Καραγιάννης.