“Καθάρισε” νωρίς και έκανε “περίπατο”!

Ακόμη μία άνετη εκτός έδρας νίκη κατάφερε να πετύχει η Κ20 ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων.
Οι παίκτες του Σωτήρη Ρίζου αποδίδοντας όμορφο μπάσκετ κατά διαστήματα πέρασαν με άνεση όπως μαρτυράει και το τελικό σκορ από την έδρα της Πράσινης Γωνιάς την οποία και κέρδισαν με 62-86.

Οι “μικροί” είχαν από την αρχή τον έλεγχο της αναμέτρησης και στο πρώτο δεκάλεπτο κατάφεραν να πάρουν μία μικρή διαφορά υπέρ τους και η περίοδος έληξε με τους “μπλε” να είναι μπροστά με 16-21.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο τώρα ο Γυμναστικός πάτησε “γκάζι” και παίζοντας απόλυτα συγκεντρωμένα τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια όντας μπροστά με δώδεκα πόντους (31-43).

Στην τρίτη περίοδο οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να αυξάνουν την “ψαλίδα” της υπέρ τους διαφοράς και πέρασαν μπροστά με είκοσι πόντους (46-66) “καθαρίζοντας” έτσι την υπόθεση νίκη.

Παρά το γεγονός ότι είχαν εξασφαλίσει το ροζ φύλλο οι παίκτες του Σωτήρη Ρίζου ούτε στο τέταρτο δεκάλεπτο έριξαν “στροφές” και κατάφεραν να μετατρέψουν σε… “περίπατο” την επικράτηση τους όπως μαρτυράει και το τελικό 62-86.

Όλοι οι διαθέσιμοι μπασκετμπολίστες πήραν χρόνο συμμετοχής και δικαίωσαν με την εμφάνιση τους, το τεχνικό τιμ των “μπλε” δείχνοντας ακόμη μία φορά ότι υπάρχει μέλλον στο μπάσκετ της επαρχίας μας!