Ισοπαλία αλα Premier League στην Αμπελιά

Σε ένα “χορταστικό” πρώτο ημίχρονο Ολυμπιακός Αμπελιάς και Κίσσαβος Συκουρίου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2 – 2.

Οι “ερυθρόλευκοι” προηγήθηκαν δυο φορές όμως δεν κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα και έτσι μοιράστηκαν τον βαθμό με την ομάδα του Συκουρίου.

αμπελια - συκ-7695

Έτσι το συγκρότημα του κ. Καλογήρου μετά από 23 αγωνιστικές βρίσκεται στην 4η θέση έχοντας συγκεντρώσει 40 βαθμούς και συνεχίζει την προσπάθειά του να παραμείνει στα υψηλά και προνομιούχα στρώματα της βαθμολογίας τα οποία οδηγούν στα “σαλόνια” της Α ΕΠΣΛ.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να ανοίξει το σκορ με την συμπλήρωση ενός τετάρτου όταν ο Λέτσος έκανε την σέντρα και ο Δεμίρης με κοντινό πλασέ μέσα από την περιοχή “έγραψε” το 1 – 0.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα ξεκίνησε η “βροχή” των εκατέρωθεν τερμάτων.

Αρχικά ο Κίσσαβος “απάντησε” άμεσα καθώς στο 25′ ο Πλιάγκας εκτέλεσε το φάουλ από τα πλάγια και ο Κουκουτσέλος με έξυπνη κεφαλιά νίκησε τον Μπράνο και έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα όταν ο Νίκος Μιαρίτης έκανε την σέντρα από τα αριστερά, ο Λευτέρης Δενελάβας κατέβασε πανέμορφα την μπάλα μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ πέτυχε το 2 – 1.

αμπελια - συκ-7709

Οι φιλοξενούμενοι όμως κατάφεραν να ισοφαρίσουν και πάλι όταν στο 40′ ο Κουκουτσέλος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και με όμορφο πλασέ έστειλε την μπάλα πάνω από τον Μπράνο και “έγραψε” το 2 – 2.

Στο δεύτερο μέρος τώρα ο Κίσσαβος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων δίχως όμως να απειλήσει ιδιαίτερα τον Ολυμπιακό ο οποίος προσπάθησε με κάποιες αντεπιθέσεις να φτάσει με αξιώσεις στην εστία του Γκικούδη με το 2 – 2 να παραμένει μέχρι την λήξη της αναμέτρησης και να αφήνει μια “γλυκόπικρη γεύση” στο συγκρότημα του κ. Καλογήρου.

αμπελια - συκ-7717

Οι Συνθέσεις

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Λευτέρης Καλογήρου): Μπράνος, Δενελάβας Ν, Τολιόπουλος, Καραγγέλης, Μιαρίτης Δ., Σκλαπάνης, Τσάνιος (75′ Ευθυμιάδης), Δεμίρης (91′ Γιωργής), Λέτσος, Μιαρίτης Ν. (90′ Παναγιωτόπουλος), Δενελάβας Λ.

Κίσσαβος Συκουρίου (Κώστας Τσέτσιλας): Γκικουδης, Κάτσας, Κότσιας, Καπετάνης, Αγγέλης, Σενκάι (80′ λ.τ. Τζιούρας), Καλούσης, Χατζηλιάδης (70′ Σελίνης), Πλιάγκας, Μαυρομάτης, Κουκουτσέλος (85′ λ.τ. Κορδέλλας)