Βιωματικό παιχνίδι στο ΚΔΑΠ 3 Σταυρού

Στα πλαίσια της δράσης του βιωματικού παιχνιδιού την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου στο Κ.Δ.Α.Π 3 του Σταυρού οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ένα εργαστήρι Κεραμεικής που οργάνωσε το προσωπικό του Κ.Δ.Α.Π ήτοι: Παπαγεωργίου Σωτηρία, Μπρόζου Παναγιώτα και Βακούλα Παρασκευή με την καθοδήγηση της πάντα πρόθυμης για συμμετοχή και προσφορά Φιλιώς Ταστεμίρογλου – Ναούμ.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τα παιδιά ήρθαν σε επαφή με τον πηλό τον επεξεργάστηκαν παίζοντας, ενώ ταυτόχρονα πήραν απαντήσεις στις ερωτήσεις τους που αφορούσαν την προέλευση του πηλού, το χρώμα του αλλά και τον χρόνο και θερμοκρασία ψησιμάτός του.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Στη συνέχεια το παιχνίδι – εκπαίδευση έγινε πιο ενδιαφέρον ψάχνοντας αντικείμενα που γίνονται από πηλό και χρησιμοποιούνται στην καθημερινή ζωή. Κατόπιν προχώρησε στην δημιουργία των δικών τους πήλινων κατασκευών.

4 (1)

 

Η Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ και το προσωπικό του Κ.Δ.Α.Π 3 Σταυρού ευχαριστούμε από καρδιάς την Φιλιώ Ναούμ για την άμεση ανταπόκριση στην πρόσκληση και την προσπάθεια της να μυήσει στον όμορφο κόσμο της κεραμεικής τα παιδιά.

Τέτοιου είδους προσπάθειες θα διευρυνθούν και θα συνεχιστούν.