“Κόλλησε” στο Καλοχώρι…

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων παραχώρησε “λευκή” ισοπαλία στην έδρα της Αναγέννησης Καλοχώριου σε ένα παιχνίδι με τους “Μυρμιδόνες” να έχουν την υπεροχή και την υπεροχή, δίχως όμως να καταφέρουν να την μετουσιώσουν σε κάποιο τέρμα.

Έτσι ο Αχιλλέας Φαρσάλων έφτασε τους 55 βαθμούς συνολικά, παρέμεινε στη 1η θέση της βαθμολογικής κατάταξης, ωστόσο είδε τη διαφορά του από τον 2ο Δωτιέα Αγιάς να μειώνεται στους δέκα βαθμούς.

Στα της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πιέσουν από την αρχή ώστε να πετύχουν το τέρμα που θα τους “έλυνε” τα πόδια και θα άνοιγε την αντίπαλη άμυνα όμως οι γηπεδούχοι όντας καλά κλεισμένοι στο δικό τους μισό έδιωχναν κάθε πιθανή απειλή προς την εστία τους.

Οι “Μυρμιδόνες” είχαν κάποιες καλές στιγμές με τους Παλάσκα και Λόλα δίχως όμως να καταφέρουν να βρουν δίχτυα.

Όσο περνούσε ο χρόνος οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βγουν από την άμυνά τους και με κάποιες αντεπιθέσεις απείλησαν και αυτοί με την σειρά τους.

Η τελευταία καλή στιγμή της αναμέτρησης έλαβε χώρα στο 80′ όταν ο Λόλας,έκανε ένα δυνατό σουτ, όμως ο Μαρδάνης απέκρουσε εντυπωσιακά, κρατώντας έτσι το 0 – 0 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Οι Συνθέσεις
Αναγέννηση Καλοχωρίου (Γιώργος Χατζής): Μαρδάνης, Δούρος, Μάρκου, Νεστορίδης, Λιούσκας, Σαΐτης, Μπούνα (70′ Τσεκούρας), Τσιαντούλης, Μακρής (55′ Παιδής), Τσιάτας, Σαμπάνης (75′ Δάκτυλας).

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Ντάλλας, Καραμπούζης, Κακαζούκης, Οικονόμου, Κουμπούρας, Τλούπας (60′ Κουντουβάς), Νεμπεγλέρας, Μανιώτης (55′ Νάστας), Παλάσκας, Βούλγαρης (60′ Πετράκης), Λόλας.