“Καρυδάτη” ανατροπή και… “φωτιά” στην κορυφή!

Σε ένα παιχνίδι “ακατάλληλο για καρδιακούς” η Αναγέννηση Φαρσάλων κατάφερε να ανατρέψει το 2 – 0 του πρώτου ημιχρόνου και να πάρει “τρίποντο χρυσάφι” με σκορ 2 – 3 στην έδρα του πρωτοπόρου Α.Ο. Μαυροβουνίου, βάζοντας παράλληλα “φωτιά” στην κορυφή!

Πλέον οι “κόκκινοι” μετράνε 30 βαθμούς και βρίσκονται στην 4η θέση όντας τέσσερις βαθμούς πίσω από το Μαυροβούνι και την κορυφή.

Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν ένα ιδανικό ξεκίνημα, καθώς κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ από πολύ νωρίς.

Συγκεκριμένα μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Πεζής εκτέλεσε το πέναλτι, ο Παλαμίδας είπε “όχι” όμως στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης «άνοιξε» το σκορ.

Η “απάντηση” των φιλοξενούμενων ήρθε στο 10′ όμως το σουτ του Κοτάκου από καλή θέση σταμάτησε στο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν “αέρα” δυο τερμάτων στο 30′ όταν ο Τατσέλος με σουτ από πλάγια θέση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.

Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα οι παίκτες του κ. Θεοχαρόπουλου μπήκαν με το “μαχαίρι στα δόντια” και κατάφεραν να πετύχουν την σπουδαία ανατροπή.

Αρχικα στο 65′ ο Βαρσάμης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας της ομάδας του με το σκορ να γίνεται 1 – 2 και το ματς να αποκτά εκ νέου ενδιαφέρον.

Οι “κόκκινοι” αύξησαν κατακόρυφα την πίεσή τους και στο 73′ έφεραν το παιχνίδι στα ίσια, όταν ο Μπούλαρι, έκανε όμορφη ατομική ενέργεια και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο “πλεκτό” του Μαυροβουνίου.

Ενώ όλα έδειχναν ότι οι δυο ομάδες θα μοιραστούν από έναν βαθμό και τις εντυπώσεις, ο Δημήτρης Αρβανιτοζήσης είχε αντίθετη άποψη και στο 92′ με όμορφο πλασέ έστειλε την μπάλα για τρίτη φορά στα δίχτυα των γηπεδούχων ολοκληρώνοντας μια απίθανη ανατροπή και δίνοντας το “χρυσό τρίποντο” στην ομάδα του.

Οι Συνθέσεις
Α.Ο. Μαυροβουνίου (Ηλίας Αρβανίτης): Καραποστόλης, Τάτσιος (80′ Παπαϊωάννου), Μαντζιαφούλης, Καψαλός, Βαρσάμης, Τατσέλος, Μπατζέλας, Σαράντης, Μπάγκας, Ακριβόπουλος, Πεζής (65′ Νότας).

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος): Παλαμίδας, Μαλέσκα, Μπούλαρι, Τσιάμπας (55′ Κατσανάκης), Τριανταφύλλου, Μουτκανάς, Ρούμπας, Κούμπρια, Κουκουτής (55′ Γιαχνής), Κοτάκος (75′ Αρβανιτοζήσης Δ.), Αρβανιτζοζήσης Ι.