“Απέδρασε” με “διπλό” ο Α.Ο. Ναρθακίου!

Την νίκη με σκορ 0 – 1 πέτυχε ο Α.Ο. Ναρθακίου στο Δημοτικό Στάδιο Φαρσάλων απέναντι στην ομάδα της Ακαδημίας Φαρσάλων, σε ένα ντέρμπι με πολλές δυνατές μονομαχίες, μια αποβολή και λιγοστές κλασικές ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Έτσι ο Α.Ο.Ν έφτασε τους 27 βαθμούς και βρίσκεται στην 4η θέση του 1ου ομίλου της Β ΕΠΣΛ, ενώ από την άλλη η Ακαδημία παρέμεινε στους 18 και την όγδοη θέση.

Ναρθακι - Ακαδημια (3)

Στα της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στο 12′ της αναμέτρησης να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Θανάσης Τσούλης εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά οι Δημακόπουλος και Ευθυμιάδης μπερδεύτηκαν και η μπάλα κατέληξε στο “πλεκτό” της Ακαδημίας για το 0 – 1.

Αυτό το τέρμα ανέβασε την ψυχολογία των παικτών του Ναρθακίου οι οποίοι πίεσαν και για δεύτερο τέρμα όμως οι προσπάθειες τον Παπαθανασίου και Παλαμίδα δεν βρήκαν στόχο.

Από την άλλη η Ακαδημία προσπάθησε να απειλήσει και στο 35′ έχασε σπουδαία ευκαιρία όταν ο Παπακωνσταντίνου “έσπασε” την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής όμως ο Καραγιάννης δεν κατάφερε να βάλει την προβολή προ κενής εστίας.

Ναρθακι - Ακαδημια (4)

Ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Μισαηλίδης βρέθηκε σε θέση βολής με το πλασέ του να περνάει πάνω από τα δοκάρια.

Με το “καλημέρα” του δευτέρου ημιχρόνου οι “κιτρινόμαυροι” έμειναν με παίκτη λιγότερο όταν ο Μισαηλίδης είδε απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Κατσικόπουλο.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας και προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί.

Μάλιστα έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ σε δύο περιπτώσεις όμως αρχικά η κεφαλιά του Τσάτσου από την καρδιά της περιοχής πέρασε μόλις άουτ, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Τσιτσικλής δεν κατάφερε να κοντρολάρει μέσα στην περιοχή με τον Αποστολάκη να μπλοκάρει.

Ναρθακι - Ακαδημια (5)

Οι “γαλάζιοι” προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την αριθμητική τους υπεροχή “χτυπώντας” στην αντεπίθεση, χάνοντας σπουδαία ευκαιρία να κλειδώσουν την νίκη όταν στο 75′ ο Παπαθανασίου έκανε το δυνατό συρτό σουτ από τα όρια της περιοχής με τον Ευθυμιάδη να διώχνει εντυπωσιακά.

Ενώ σε ακόμη δυο περιπτώσεις των Παλαμίδα και Παπαθανασίου ο τερματοφύλακας της Ακαδημίας είπε “όχι” με το 0 – 1 να παραμένει μέχρι το τέλος.

Λίγο πριν την λήξη της αναμέτρησης είχαμε και μια πολύ όμορφη σκηνή όταν ο Σιδηρόπουλος βρέθηκε από τα πλάγια σε θέση τετ α τετ όμως βλέποντας τον Καψιώχα ξαπλωμένο στο χορτάρι έβγαλε την μπάλα έξω σε ένδειξη Fair Play εισπράττοντας το χειροκρότημα  από όλο το γήπεδο.

Οι Συνθέσεις

Ναρθακι - Ακαδημια (1)

Ακαδημία Φαρσάλων (Αρίστος Παπαγεωργίου): Ευθυμιάδης, Σπυρόπουλος, Δημακόπουλος (73′ Πέτσας), Ζησόπουλος, Καψιώχας, Τσάτσος, Τσιτσικλής, Μισαηλίδης, Χρόνης, Παπακωνσταντίνου, Καραγιάννης.

Ναρθακι - Ακαδημια (2)

Α.Ο. Ναρθακίου (Γιάννης Τριάντης): Αποστολάκης, Θάνος, Λελεντζής Στ., Μπουλούτσος, Κατσικόπουλος (65′ λ.τ Καπετάνος Χρ.), Μπούσιος, Παπαθανασίου (90′ Καπετάνος Γ.) Σιδηρόπουλος, Τσούλης Δ., Τσούλης Θ., Παλαμίδας Ν.

Ναρθακι - Ακαδημια