Ξεχωριστό και πρωτότυπο σεμινάριο για τον Εμπορικό Σύλλογο Φαρσάλων

Σε ένα ξεχωριστό και πρωτότυπο σεμινάριο συμμετείχαν επιχειρηματίες των Φαρσάλων , με θέμα « Οι Νόμοι της επιτυχίας». Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων το απόγευμα της Πέμπτης  2 Μαρτίου  2017 και διοργάνωσε ο Σύλλογός μας  , με εισηγήτρια  την κα Γώνη Μούκα  , Σύμβουλο Ανάπτυξης Ανθρώπινου δυναμικού, Επίσημη συνεργάτης της “LifeSuccess-Bob Proctor”. Εκ μέρους της Διοίκησης χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Πιτσάβας Γεώργιος, ο οποίος καλωσόρισε την εισηγήτρια που ήρθε για πρώτη φορά την πόλη μας.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ-1336

Το σεμινάριο βασίστηκε στους Μεγαλύτερους Νόμους Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης, πώς να αποφασίσει ο καθένας τι πραγματικά Θέλει, να αποκτήσει την ικανότητα και την Αυτοπεποίθηση για να πετύχει τους στόχους του, να δυναμώσει και να διαχειριστεί τις καταστάσεις και το περιβάλλον του σε μια οικονομικά δύσκολη περίοδο και να γίνει ο κυρίαρχος της ζωής του.

Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν την εκδήλωση με μεγάλο ενδιαφέρον , η κα Μούκα παρουσίασε το πρόγραμμα των μαθημάτων πάνω στη μελέτη και την εφαρμογή των παγκόσμιων  νόμων  της επιτυχίας, προτείνοντας να δημιουργηθούν ομάδες και το σεμινάριο να συνεχιστεί  για 5 εβδομάδες με προσωπικές ασκήσεις, βιωματικά και ομαδική καθοδήγηση.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ-1334

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν αρκετοί επιχειρηματίες της περιοχής  καθώς και η Σύμβουλος του Επιμελητηρίου Λάρισας & Εκπρόσωπος  στο Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ) κα Τζήκα Καλλιόπη.