Αποδεικνύει συνεχώς την μεγάλη διαφορά ποιότητας!

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων «τσέκαρε» το πρώτο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΛ καθώς επιβλήθηκε με σκορ 1 – 0 του Π.Ο. Ελασσόνας ενώ στο πρωτάθλημα οι «Μυρμιδόνες» βρίσκονται στην κορυφή όντας 12 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο Δωτιέα Αγιάς.

Στον ημιτελικό οι «κιτρινόμαυροι» δίχως να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης κατάφεραν να πάρουν το «μαγικό» χαρτάκι και μάλιστα θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλα τέρματα.

Από την αρχή της φετινής σεζόν φαίνεται ότι το συγκρότημα του Τάκη Παραφέστα βρίσκεται αρκετά «σκαλοπάτια» υψηλότερα από τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας και αυτό επιβεβαιώθηκε και στον ημιτελικό.

Ο Αχιλλέας διαθέτει σε όλες τις γραμμές ποδοσφαιριστές «μπαρουτοκαπνισμένους» με τεράστια προσωπικότητα και ηγετικά χαρακτηριστικά, αλλά και «πεινασμένους» για διάκριση και επιτυχία.

Αυτό το «κράμα» που υπάρχει στους «Μυρμιδόνες» σε συνδυασμό με την δουλειά από το προπονητικό τιμ κάνει τον Αχιλλέα να φαντάζει ακλόνητο φαβορί και έτοιμος να επιστρέψει μετά από χρόνια στις επιτυχίες και στα «σαλόνια».

Στον ημιτελικό αυτό αποδείχθηκε ακόμη μια φορά καθώς ο Αχιλλέας δίχως να βάλει ιδιαίτερα το πόδι στο «γκάζι» πήρε μια επαγγελματική πρόκριση ενώ θα μπορούσε να είχε διευρύνει και άλλο το υπέρ του αποτέλεσμα αν ήταν πιο εύστοχος στην τελική του προσπάθεια.

Αυτό ήταν ακόμη ένα δείγμα ότι την φετινή σεζόν υπάρχει μεγάλη διαφορά ποιότητας ανάμεσα στους «κιτρινόμαυρους» και τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας, κάτι που αποτυπώνεται και αντικατοπτρίζεται στον  “καθρέφτη” που δεν είναι άλλος από τον αγωνιστικό χώρο.

Άλκης Σούρλας

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Άλκης Σούρλας

- Γεννήθηκε στα Τρίκαλα στις 26/3/1994. Σπούδασε Αθλητική Δημοσιογραφία στο Ι.Ι.Ε.Κ D.O.M.I και στο City Unity College. Έκανε πρακτική στο aekarena.gr και στο web radio Postgame.gr ενώ συνεργάστηκε και με το ArenaLarissa.gr. Σε αυτή την "γωνία" θα διαβάσετε απόψεις για "Μπάλα και άλλα".