“Αεράτος” και από την Καρδίτσα!

Ακόμη έναν εκτός έδρας “περίπατο” έκανε η Κ21 του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων η οποία επιβλήθηκε με σκορ 63 – 82 της Ελπίδας Καρδίτσας και συνέχισε το νικηφόρο σερί της.

Οι παίκτες του Σωτήρη Ρίζου μπήκαν από την αρχή με σκοπό να έχουν την πρωτοβουλία της αναμέτρησης και η λήξη του πρώτου δεκαλέπτου τους βρήκε μπροστά με 8 πόντους (18 – 26).

Ίδια ήταν η εικόνα και στο δεύτερο δεκάλεπτο με τον Γυμναστικό να έχει πάντα το προβάδισμα και εν τέλει πήγε για την ανάπαυλα του ημιχρόνου όντας μπροστά με 10 πόντους (36 – 46).

Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα οι “μπλε” κατάφεραν με σκορ δεκαλέπτου 14 – 19 να αυξήσουν και άλλο την υπέρ τους διαφορά και βρέθηκαν στο +15 (50 – 65).

Το τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο ήταν μια “τυπική διαδικασία” και οι παίκτες του Σωτήρη Ρίζου κατάφεραν να πάρουν άνετα όπως μαρτυράει και το τελικό 63 – 82 το ροζ φύλλο.

Η Σύνθεση

Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων (Σωτήρης Ρίζος): Ντίνος, Αλεξόπουλος, Λιούπης, Λούτας, Τσιλούλης, Γιαννούλης Χρ, Γιαννούλης Αγγ., Βασιλείου, Παραγάλας, Δημόπουλος, Βαλαβάνης, Μπακαλόπουλος.