The Voice: Άλλον ψήφισαν οι τηλεθεατές και άλλος πέρασε στον ημιτελικό

Μετά τη βροχή παραπόνων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και τα ρεπορτάζ κυπριακών μέσων που ανέφεραν λάθος στην διαδικασία της ψηφοφορίας του κοινού στο πρώτο live του The Voice, ο ΣΚΑΙ αναγνώρισε και επίσημα το λάθος. Με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του talent show, επιβεβαιώνει πως λάθος της τηλεφωνικής εταιρίας που έχει αναλάβει το televoting έδωσε εσφαλμένα αποτελέσματα και ανακήρυξε νικητή, τον ηττημένο μιας από τις μονομαχίες.

Συγκεκριμένα αναφέρουν πως στο δεύτερο διαγωνιζόμενο ζευγάρι της βραδιάς, οι ψήφοι προσμετρήθηκαν λάθος, δηλαδή αποδόθηκαν στον έναν οι ψήφοι του άλλου, όπως αυτές μετρήθηκαν στην Κύπρο. Κατά συνέπεια ανακοινώθηκε λάθος νικητής. Έτσι, αντί για την Κέλλυ Ντούλια, εκείνος που έπρεπε να έχει περάσει στον ημιτελικό ήταν ο Κύπριος διαγωνιζόμενος με την ομάδα του Σάκη Ρουβά Χρήστος Θεοδώρου.

Από την παραγωγή ανακοίνωσαν πως μετά την διαπίστωση του λάθους, ζήτησαν από την τηλεφωνική εταιρία να επανεξετάσει όλες τις μονομαχίες, ώστε να βεβαιωθούν πως αντίστοιχο λάθος δεν έγινε σε καμιά από τις υπόλοιπες ψηφοφορίες. Τέλος, η παραγωγή της εκπομπής αποφάσισε στον ημιτελικό να προκριθούν και οι δύο διαγωνιζόμενοι της εν λόγω μονομαχίας.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Το πρώτο live του «Τhe Voice of Greece» ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου και με την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού πήραν το εισιτήριο για τον ημιτελικό οκτώ παίκτες.

Με λύπη μας ανακοινώνουμε ότι από λάθος της εταιρίας που ανέλαβε την τηλεπικοινωνιακή υποστήριξη και διεξήγαγε την καταμέτρηση των ψήφων, στο δεύτερο διαγωνιζόμενο ζευγάρι της βραδιάς οι ψήφοι προσμετρήθηκαν λάθος, δηλαδή αποδόθηκαν στον έναν οι ψήφοι του άλλου όπως αυτές μετρήθηκαν στην Κύπρο. Κατά συνέπεια ανακοινώθηκε λάθος νικητής.

Μετά τον έλεγχο που διεξήχθη από την εταιρία παραγωγής o νικητής του Cross Battle αναδεικνύεται σύμφωνα με την ψήφο του κοινού ο Χρήστος Θεοδώρου και όχι η Κέλλυ Ντούλια όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου στο live του «Τhe Voice of Greece».

Η Εταιρία παραγωγής και ο ΣΚΑΪ προκειμένου να διασφαλισθεί η εγκυρότητα των αποτελεσμάτων ζήτησαν την επανεξέταση όλων των ψηφοφοριών της βραδιάς και πήραν την διαβεβαίωση ότι δεν υπήρξε άλλο πρόβλημα στην καταμέτρηση, ούτε κάτι τέτοιο θα επαναληφθεί στο μέλλον.

Κατόπιν αυτών η Εταιρία παραγωγής αποφάσισε εκτός από τον Χρήστο Θεοδώρου που είναι ο νικητής της αναμέτρησης να περάσει στον ημιτελικό και η Κέλλυ Ντούλια που αρχικά έχει ανακοινωθεί ως νικήτρια.

Πηγή: www.news247.gr