«Βασίλεψαν» στη χορωδία Φαρσάλων

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα  έκοψε  η Δημοτική Χορωδία  Φαρσάλων  στην αίθουσα της χορωδίας. Μια εκδήλωση ζεστή με ευχάριστες  μελωδίες που τραγούδησαν τα μέλη του παιδικού τμήματος της χορωδίας υπό την διεύθυνση του μαέστρου κ Κωσταντίνου Μάτη.  Τυχερή της βραδιάς το μέλος του παιδικού τμήματος Μαριάννα  Καταραχιά η οποία κέρδισε ένα ζευγάρι επώνυμα γυαλιά ηλίου προσφορά του καταστήματος ¨’Οπτικά Πλίτση’’ ο ιδιοκτήτης του οποίου είναι παλιός χορωδός και φίλος της χορωδίας.

ΠΙΤΑ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ-

Μετά την κοπή της πίτας ο πρόεδρος της χορωδίας κ Γιάννης Μαλέτσικας έκανε ένα  σύντομο απολογισμό του έργου της χορωδίας τη χρονιά που πέρασε και την προοπτική για τη νέα χρονιά. Στη συνέχεια χαιρέτησαν την εκδήλωση και έδωσαν τις ευχές τους για το 2017  ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ κ Κωσταντίνος Δερλός και ο δήμαρχος  Φαρσάλων κ Άρης Καραχάλιος.

ΠΙΤΑ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ--2

Ακολούθησε συνεστίαση των μελών και φίλων της χορωδίας σε ταβέρνα της πόλης  και η βραδιά έκλεισε με χορό και τραγούδι.

ΠΙΤΑ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ--3

Την εκδήλωση της χορωδίας τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Φαρσάλων κ Άρης Καραχάλιος ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ κ Κων/νος  Δερλός  η πρόεδρος της ΔΗΚΕΦΑ  κ Δέσποινα Συροπούλου και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Κική Παναγιωτοπούλου, ο κ Βαγγέλης Κατσιαούνης  ο κ Νίκος Γκατζόγιας και οι γονείς του παιδιών.