Πήρε τον βαθμό η ΑΕΛ από τα Φάρσαλα

Με τον βαθμό της ισοπαλίας αποχωρεί από τα Φάρσαλα η ΑΕΛ Κ20 καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) με την Κέρκυρα στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής σε ένα κακό ματς με ελάχιστες ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Οι «βυσσινί» επιστρέφουν στους βαθμούς μετά από δύο αγώνες (ήττες με Πλατανιά και Ηρακλή) και θα συνεχίσουν την προσπάθεια τους φέτος από την 10η θέση της βαθμολογίας.

ΑΕΛ Κ20-

Παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις στις δύο εστίες στο πρώτο ημίχρονο με τον… αέρα να κάνει δύσκολη την ζωή των ποδοσφαιριστών που δεν μπορούσαν να αναπτυχθούν στο τερέν όπως θα ήθελαν.

Για του λόγου το αληθές η πρώτη καλή στιγμή στο ματς σημειώθηκε στο 11′ για τους φιλοξενούμενους όταν το απευθείας φάουλ του Ζαϊμά από πλάγια θέση ανησύχησε την άμυνα της ΑΕΛ όμως αυτό κατέληξε άουτ. Οι γηπεδούχοι είχαν μόλις μία καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο όταν στο 15′ η κάθετη πάσα του Καραλούλη προοριζόταν για τον Τζέκα, ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής δεν πρόλαβε να στείλει την μπάλα προς τα δίχτυα.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με μία φάση του Λαμπόγλου στο 43′ όταν ο μεσοεπιθετικός της Κέρκυρας σούταρε από τον άξονα έξω από την μεγάλη περιοχή αλλά το σουτ του δεν ήταν εύστοχο.

Η ΑΕΛ μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και στάθηκε στην μεγαλύτερη της στιγμή στο ματς δευτερόλεπτα μετά την επανέναρξη του αγώνα. Ο Μακρής από δεξιά έκανε την ατομική προσπάθεια, έβγαλε τη σέντρα και από το ύψος του πέναλτι ο Χατζής έκανε το ανάποδο ψαλίδι με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι του Βαρσαμίδη και να καταλήγει άουτ. Καλή στιγμή για την ΑΕΛ και στο 51′ με τον  Καλφούτζο να απειλεί από πλάγια θέση με απευθείας εκτέλεση φάουλ το οποίο εξουδετέρωσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας.

Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να παίρνουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο αργότερα, με την πρώτη τελική να καταγράφεται στο 64′ όταν ο Κυζιρίδης έκλεψε μπάλα στο κέντρο, σούταρε από μακριά όμως αυτό ήταν άστοχο.

Το ματς ολοκληρώθηκε χωρίς κάποια άλλη αξιόλογη φάση με την ΑΕΛ να απειλεί κυρίως με στημένες φάσεις και την Κέρκυρα να προσπαθεί να βγει στην κόντρα όμως οι προσπάθειες αυτές δεν απέφεραν καρπούς με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν στο πρωτάθλημα με τον βαθμό της ισοπαλίας, με τους «βυσσινί» να φτάνουν τους 22 και την 10η θέση στην βαθμολογία και τους «Φαίακες» τους 11 και την 13η θέση.

ΑΕΛ (Μίλτος Ζιάκας): Κουτογλίδης, Κυρίτσης Ι., Αναγνώστης, Καλφούτζος, Καλούσης, Κυρίτσης Θ.(79′ Γεωργακόπουλος), Παπαγεωργίου, Καραλούλης, Χατζής, Μακρής(62′ Νούσιος), Τζέκα (84′ Δερμιτζάκης).

ΑΟΚ Κέρκυρα (Κώστας Χριστοφοράκης): Βαρσαμίδης, Τρεπεκλής, Τζατζανάς, Γκίτσης, Μοκοβίλα, Κυζιρίδης, Τσάνης(54′ Νόκας), Βλάχος(74′ Γκερέκος), Μίσκου, Ζαϊμά, Λάμπογλου.

Διαιτητής: Κουκούλης, Σούλης, Τσατσαρώνης.

Πηγή: www.sportlarissa.gr