Πρωταθλητής Χειμώνα με… “περίπατο”!

Με τον καλύτερο τρόπο αξιοποίησε το “δώρο” της Ακαδημίας Φαρσάλων ο Ατρόμητος Βαμβακούς ο οποίος κατάφερε να επιβληθεί με το ευρύ 0 – 4 του ουραγού Μυραϊκού.

Έτσι οι “μπλε” έφτασαν τους 30 βαθμούς και σε συνδυασμό με την ήττα του Μαυροβουνίου φιγουράρουν μόνοι πρώτοι έπειτα από την συμπλήρωση του πρώτου γύρου, στον 1ο όμιλο της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας.

ΜΥΡΑΙΚΟΣ - ΒΑΜΒΑΚΟΥ

Οι παίκτες του Χρήστου Ανδρεόπουλου έδειξαν από νωρίς ότι δεν είχαν διάθεση για “παιχνιδάκια” καθώς με την συμπλήρωση ενός τετάρτου ο Τασιόπουλος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή κερδίζοντας πέναλτι.

ΜΥΡΑΙΚΟΣ - ΒΑΜΒΑΚΟΥ

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Παπαδόπουλος ο οποίος δεν λάθεψε και πέτυχε έτσι το 0 – 1.

Δέκα λεπτά πριν την λήξη του πρώτου μέρους οι φιλοξενούμενοι “χτύπησαν” και πάλι.

ΜΥΡΑΙΚΟΣ - ΒΑΜΒΑΚΟΥ

Ο Μορφογιάννης έβγαλε την σέντρα και ο Τασιόπουλος από την “καρδιά” της περιοχής πήρε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα των γηπεδούχων με το 0 – 2 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη τώρα ο Ατρόμητος συνέχισε στο ίδιο τέμπο και στο 60′ κατάφερε να “καθαρίσει” την υπόθεση νίκη.

Ο Αζάς έκανε όμορφη ατομική ενέργεια την κατάλληλη στιγμή “έσπασε” στον Παπαδόπουλο και αυτός προ κενής εστίας δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το 0 – 3.

 

Το “κερασάκι” στην “τούρτα” της αναμέτρησης το έβαλε ο Παπαδόπουλος ο οποίος στο 65′ με υπέροχη εκτέλεση φάουλ έκανε το 0 – 4, πετυχαίνοντας παράλληλα και προσωπικό χατ τρίκ.

Ο Μυραϊκός θα μπορούσε να είχε πετύχει το γκολ της τιμής, όμως ο Νέστορας σε δύο περιπτώσεις δεν κατάφερε να σκοράρει.

ΜΥΡΑΙΚΟΣ - ΒΑΜΒΑΚΟΥ

Οι Συνθέσεις

Α.Ο. Μυραϊκός (Κώστας Σολωμός): Βογιατζής, Καραγιάννης, Γκερλιώτης, Βαλτινός (60′ Τσικρικάς), Βλάνδος, Μπαντούλης (80′ Τσαρούχας), Θυμάκης, Μάντζας, Λυμτσιούλης, Οικονόμου (46′ Νέλι), Νέστορας.

Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Μητσόπουλος, Μπερσιάνης, Γκούνης (75′ Αντωνόπουλος), Κεσσέογλου, Μορφογιάννης, Βόπης, Ξυνογαλάς, Παπαδόπουλος (69′ Τζιτζιφλής), Φλώρος (60′ Ζητούνης), Αζάς, Τασιόπουλος.