Ανατροπή και “τρίποντο” για την Δόξα!

Μπορεί η Δόξα Υπέρειας να βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Φαρσάλων όμως οι “αετοί” είχαν τις “απαντήσεις” και κατάφεραν να πετύχουν την ολική ανατροπή και εν τέλει να πανηγυρίσουν ένα σπουδαίο τρίποντο με σκορ 2 – 1 σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι.

Έτσι η Δόξα “σκαρφάλωσε” στην έκτη θέση έχοντας 20 βαθμούς ενώ από την άλλη η Αναγέννηση παρέμεινε στους 24 βαθμούς και την τρίτη θέση.

Η αναμέτρηση κρίθηκε στις λεπτομέρειες καθώς οι γηπεδούχοι κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την αριθμητική τους υπεροχή καθώς από το 44′  αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω.

Η Αναγέννηση ήταν αυτή που κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 20′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιάννη Αρβανιτοζήση.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να “απαντήσουν” ένα τέταρτο αργότερα όταν στο 35′ ο Κερμελίδης έπειτα από όμορφο συνδυασμό βρέθηκε απέναντι από τον Χαβίλα και με εύστοχο πλασέ έφερε το παιχνίδι εκ νέου στα ίσια.

Μάλιστα δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης “άγγιξε” εκ νέου το γκολ όμως στο σουτ που επιχείρησε από πλάγια θέση αρχικά είδε τον Χαβίλα να του λέει “όχι” και εν συνεχεία η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι.

Λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους ο Νίκος Θεοχαρόπουλος είδε την ομάδα του να μένει με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε ο Ρούμπας με δευτερη κίτρινη για επικίνδυνο παιχνίδι.

Στην επανάληψη το παιχνίδι έγινε ακόμη πιο δυνατό με τις δυο ομάδες να αναλώνονται σε παιχνίδι κέντρου και δύναμης.

Το τέρμα που έδωσε το σπουδαίο “τρίποντο” στους “αετούς” σημειώθηκε στο 80′ έπειτα από λάθος των παικτών της Αναγέννησης ο Κερμελίδης έκλεψε την μπάλα έξω από την μεγάλη περιοχή, σούταρε δυνατά ο Χαβίλας δήλωσε και πάλι “παρών”, η μπάλα σταμάτησε εκ νέου στο δοκάρι, όμως αυτή την φορά ο Τσακούριδης πήρε το “ριμπάουντ” και με ψύχραιμο πλασέ “έγραψε” το 2 – 1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Υπέρειας (Κώστας Τσιτσιούμης): Σκαντζούρης, Ποτόσογλου, Τραμπάκουλας, Ευθυμιάδης, Παπαδόπουλος Απ., Τσακαβίτης, Καλφόγλου (46′ Κλιάφας Κ.) Τσιούρης Γ.(93′ Τσιούρης Ν.), Κερμελίδης (91 Τσούνη), Γκατζόγιας, Τσακουρίδης

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος): Χαβίλας, Πατσιούρας, Μαλέσκα (Δ. Αρβανιτοζήσης), Τριανταφύλλου, Μπόγκας, Ρούμπας, Κατσανάκης (46′ Ζαγγανάς), Κοτάκος, Κουκουτής (75′ Μουτκανάς), Αρβανιτοζήσης, Κούμρια.