Πέρασε… δια “περιπάτου” από τον Αίολο!

Ακόμη μια άνετη νίκη πέτυχαν στο πρωτάθλημα της Β ΕΣΚΑΘ οι “μικροί” του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων οι οποίοι πέρασαν… δια “περιπάτου” από την έδρα της Κ21 του Αιόλου Τρικάλων με σκορ 38 – 68.

Οι παίκτες του Σωτήρη Ρίζου μπήκαν από την αρχή απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παρκέ και κατάφεραν από το πρώτο δεκάλεπτο να “χτίσουν” διψήφια διαφορά και το τέλος της περιόδου τους βρήκε μπροστά με 11 πόντους (10 – 21).

Στο δεύτερο δεκάλεπτο τώρα οι “μπλε” συνέχισαν στον ίδιο φρενήρη ρυθμό και με επιμέρους σκορ 8 – 19 κατάφεραν να αυξήσουν ακόμη περισσότερο την υπέρ τους διαφορά πηγαίνοντας στα αποδυτήρια όντας προηγούμενοι με 22 πόντους (22 – 40).

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στο τρίτο δεκάλεπτο όμως ο Γυμναστικός όντας προσηλωμένος στο πλάνο του κατάφερε να κρατήσει την διαφορά σε υψηλά επίπεδα και εν τέλει η περίοδος έκλεισε με σκορ 27 – 48.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν μια τυπική διαδικασία με τους “μικρούς” του Σωτήρη Ρίζου να παίρνουν με περίσσια άνεση το ροζ φύλλο.

Τα Δεκάλεπτα: 10 – 21, 18 – 40, 27 – 48, 38 – 68

Η Σύνθεση

Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων (Σωτήρης Ρίζος): Αλεξόπουλος, Γιάννουλης Αγγ., Λιούπης, Ντίνος, Βαλαβάνης, Μπακαλόπουλος, Λούτας, Γιάννουλης Χρ., Παπαγεωργίου.