Γεωργιάδης: αν δεν κλείσει η αξιολόγηση θα τρώμε από τα σκουπίδια

Στις καταστροφικές συνέπειες που μπορεί να έχει για την χώρα η παραμονή του Αλέξη Τσίπρα στην κυβέρνηση, αναφέρθηκε  ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης North 98, είπε χαρακτηριστικά πως, «ο κ. Τσίπρας είναι αριβίστας, τυχοδιώκτης και ανίκανος που αφήνει τη χώρα του να καταρρέει. Τον παραμυθιάζουν δήθεν ότι με τις γερμανικές εκλογές θα αλλάξουν οι συσχετισμοί στην Ευρώπη και εκείνος νομίζει πως είναι η εποχή που ήταν στην ΚΝΕ.

Αν δεν κλείσει η αξιολόγηση έως τις 20 Φεβρουαρίου θα ζήσουμε άσχημες καταστάσεις μετά, θα τρέχουμε στα σκουπίδια για φαγητό… θα πεθάνουμε της πείνας θα ζήσουμε άσχημες καταστάσεις αν επιστρέψουμε στη δραχμή.

Το 2015 θα φαίνεται αστείο μπροστά σε αυτό που θα ζήσουμε. Το δίλημμα όπως το έφερε εδώ σήμερα ο κ. Τσίπρας είναι ή 4ο μνημόνιο για να πάρουμε άλλα χρήματα ή επιστροφή στη δραχμή και χρεοκοπία».
Σε ερώτηση για τις προθέσεις του πρωθυπουργού τόνισε, «δεν θα πάει σε εκλογές γιατί είναι γαντζωμένος στην εξουσία. Μακάρι να διαψευστώ».

Πηγή: www.ant1news.gr