“Κουλουράκια” στην Νεάπολη

“Λευκή” ισοπαλία παραχώρησε ο Α.Ο. Ναρθακίου στην αναμέτρηση με τους Λύκους στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β΄ΕΠΣΛ.

Έτσι οι “γαλάζιοι” βρίσκονται στην τέταρτη θέση έχοντας 21 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά στο ματς και πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό έκαναν αισθητή την παρουσία τους όμως το ανάποδο ψαλιδάκι του Παπαθανασίου πέρασε μόλις δίπλα από την εστία των Λύκων.

ΛΥΚΟΙ - ΝΑΡΘΑΚΙ-4876

Οι γηπεδούχοι “απάντησαν” στο 8′ όταν έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κωσταρέλλου από τα αριστερά, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ακόμη δυο φορές στο πρώτο ημίχρονο όμως οι προσπάθειες του Μπακογιάννη στο 25′ και στο 30′ δεν βρήκαν στόχο.

ΛΥΚΟΙ - ΝΑΡΘΑΚΙ-4875

Στο δεύτερο μέρος τώρα ο Α.Ο.Ν  είχε την κατοχή και την κυκλοφορία σε έναν κάκιστο αγωνιστικό και κατάφερε να δημιουργήσει κάποιες απειλητικές καταστάσεις.

Αρχικά ο Σιδηρόπουλος έκανε όμορφη πάσα όμως ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων “τσίμπησε” την μπάλα πριν ο Παπαθανασίου βρεθεί προ κενού τέρματος.

ΛΥΚΟΙ - ΝΑΡΘΑΚΙ-4881

Ενώ στο 50′ το σουτ του Τσούλη πέρασε λίγο άουτ σε ακόμη μια καλή στιγμή των “γαλάζιων”.

Η τελευταία ευκαιρία για τους παίκτες του Γιάννη Τριάντη έλαβε χώρα στο 90′ όταν ο Μπούσιος με κοντινή κεφαλιά και εξουδετερωμένο τον αντίπαλο τερματοφύλακα έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

ΛΥΚΟΙ - ΝΑΡΘΑΚΙ-4887

Οι Συνθέσεις

Α.Ε. Λύκων (Λευτέρης Λελέδης): Μουτσάι, Ποντίκας, Μπαλοδήμος, Τατσόπουλος, Ντριβαλάς, Βασιλόπουλος, Μαυροδήμος (70′ Ρακιντζόγλου), Λιτζερίνο, Φακίτσας (65′ Καγιαμπασλίδης), Κωσταρέλλος Εμ. (60′ Ζησόπουλος), Αλεξανδρής.

Α.Ο. Ναρθακίου (Γιάννης Τριάντης): Αποστολάκης, Μπουλούτσος (65′ Κατσικόπουλος), Αγγελάκης, Καπετάνος (60′ Λελεντζής Στ.), Θάνος, Μπούσιος, Σιδηρόπουλος, Μπακογιάννης, Τσούλης Αθ., Τσούλης Δ., Παπαθανασίου (48′ Παλαμίδας).