Η “βούλα” έδειξε Ατρόμητο!

Η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αποστόλη Παπαδόπουλου ήταν αρκετή ώστε ο Ατρόμητος Βαμβακούς να πάρει το “τρίποντο” με σκορ 1 – 0 στο τοπικό ντέρμπι κόντρα στον Άρη Διλόφου.

Έτσι οι παίκτες του Χρήστου Ανδρεόπουλου παρέμειναν στην δεύτερη θέση με 27 βαθμούς όντας σε “απόσταση αναπνοής” από το πρώτο Μαυρόβουνι.

Από την άλλη ο Άρης παρουσιάστηκε εμφανώς βελτιωμένος στο ντεμπούτο του Τάκη Ρόφαλη στον πάγκο του όμως παρέμεινε στους 5 βαθμούς και την ενδέκατη θέση.

ΒΑΜΒΑΚΟΥ - ΔΙΛΟΦΟ--2

Στα της αναμέτρησης το πρώτο ημίχρονο κύλησε δίχως ιδιαίτερες συγκινήσεις με την μοναδική αξιοσημείωτη ευκαιρία να λαμβάνει χώρα στο 30′ όταν το σουτ του Μακρή από πλευράς Ατρόμητου πέρασε λίγο άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα οι δυο ομάδες απείλησαν αμφότερες από μια φορά με το “καλημέρα”.

Αρχικά οι γηπεδούχοι στο 47′ είδαν το σουτ του Παπαδόπουλου να μπλοκάρει ο Λεβέντης, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Μητσόπουλος είπε “όχι” στο δυνατό συρτό σουτ του Καρακώστα.

ΒΑΜΒΑΚΟΥ - ΔΙΛΟΦΟ--6

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 55′, όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ και περίεργη τροχιά της μπάλας αυτή κατέληξε στο χέρι του Χαμορούσου με τον κ. Δρυστέλλα να υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών και να αποβάλει τον αμυντικό του Διλόφου.

ΒΑΜΒΑΚΟΥ - ΔΙΛΟΦΟ-

Στην συγκεκριμένη φάση οι άνθρωποι του Άρη διαμαρτυρήθηκαν έντονα διότι θεωρούν πως στην αρχή της υπάρχει έμμεσο φάουλ για επικίνδυνο παίξιμο του Τασιόπουλου πάνω στον Συργκάνη.

Εν τέλει την εκτέλεση ανέλαβε ο Παπαδόπουλος ο οποίος νίκησε τον Λεβέντη και έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του.

ΒΑΜΒΑΚΟΥ - ΔΙΛΟΦΟ--3

Οι γηπεδούχοι είχαν ακόμη δυο καλές στιγμές όμως οι προσπάθειες των Τασιόπουλου και Μακρή σταμάτησαν στον Λεβέντη, ενώ ο Άρης προσπάθησε να δημιουργήσει κάποιες προϋποθέσεις, όμως η άμυνα του Ατρόμητου έδιωχνε όλες τις απειλές.

Έπειτα από την λήξη της αναμέτρησης ο κ. Δρυστέλλας απέβαλε τον Ρούλη Βαΐτση έπειτα από έντονες διαμαρτυρίες του τελευταίου.

Οι άνθρωποι του Άρη διαμαρτύρονται εντόνως και για μη καταλογισμό πάνω στον Ρούλη Βαΐτση έπειτα από ανατροπή του Μητσόπουλου εντός της περιοχής.

Σύσσωμη η ομάδα του Άρη Διλόφου ευχαριστεί θερμά τους ανθρώπους του Ατρόμητου Βαμβακούς για την άψογη φιλοξενία τους.

Οι Συνθέσεις:

Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Μητσόπουλος, Γκούνης, Μορφογιάννης, Παπαδόπουλος, Μακρής, Μπερσιάνης, Κεσσέογλου, Ξυνογαλάς, Φλώρος (75′ Αρσενόπουλος), Αζάς (46′ Βόπης), Τασιόπουλος (80′ Ανδρεόπουλος).

Άρης Διλόφου (Τάκης Ρόφαλης): Λεβέντης, Χαμορούσος, Σακελλαρίου Κ., Συργκάνης, Σουλιώτης Β. (65′ λ.τ. Δημουλάς), Μπουλούτσος, Ξυνογαλάς, Βαΐτσης Λ., Σουλιώτης Π. (75′ Μπανιάς), Καρακώστας, Ρεντινόπουλος (46′ λ.τ. Βαΐτσης Ρ.).