ΠΟΛΥΔΑΜΑΣ- Σύλλογος Φαρσαλινών Αθήνας – Συνεστίαση και κοπή πίτας

Επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε ότι πρόσφατα (το περασμένο Σάββατο) συνεδρίασε για πρώτη φορά (μετά την εκλογή του στις 11/12/2016), το ΔΣ του Συλλόγου μας.

Στη συνεδρίαση παρευρέθηκε σύσσωμο το ΔΣ.

Αποφασίστηκε συνεστίαση και κοπή πίτας του Συλλόγου, με συνοδεία ζωντανής ορχήστρας που θα παίξει τραγούδια της εποχής Τσιτσάνη και παλιάς Αθήνας, στις 5 Φεβρουαρίου (Κυριακή), στις 1μμ, στο εστιατόριο “ΣΠΑΓΓΟΣ” Χαριλάου Τρικούπη 92, στην Κηφισιά. Οι κρατήσεις είναι απαραίτητες και θα γίνονται απευθείας στο εστιατόριο (τηλ 2108016401) κάθε μέρα (εκτός Δευτέρας και Σαββάτου) από 5μμ και μετά, μέχρι την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου, και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι τα 150 άτομα που μπορεί ο χώρος να φιλοξενήσει άνετα. Η τιμή για τη συμμετοχή στη συνεστίαση είναι 25 ευρώ.

Οι φίλοι του Συλλόγου που επιθυμούν να γίνουν μέλη, να προσέλθουν και να εγγραφούν στο Σύλλογο εκείνη την ημέρα.

Υπενθυμίζουμε ότι μέλη στο Σύλλογο μπορεί να εγγραφούν όσοι κατάγονται από τα Φάρσαλα (ή ακόμα και ο ένας γονέας κατάγεται από εκεί) καθώς και όσοι είναι παντρεμένοι με μέλη του Συλλόγου.

Για το ΔΣ

Η Πρόεδρος
Ιωάννα Αρσενοπούλου

Υ.Γ: Στη φωτογραφία φαίνονται από αριστερά προς τα δεξιά:
Θοδωρής Συργκάνης, Βασίλης Μάνικας, Αθανασία Ντάσιου, Ρένα Αγγελακοπούλου, Βασίλης Μπρισίμης, Ιωάννα Αρσενοπούλου, Θωμαϊς Κατσαρού, Έφη Αθανασιά, και Χρήστος Αποστολάκης.

φωτό με Σύλλογο 2017