Και με χιόνια και με κρύα 100αρα τα “θηρία”!!!

Την ενάτη νίκη του σε 11 αναμετρήσεις πέτυχε ο Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων ο οποίος συνέτριψε με  το εκκωφαντικό 100 – 73 ο Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων τον Απόλλων Καλαμαριάς και παρέμεινε μόνος στην δεύτερη θέση του πρώτου ομίλου του Βορρά στην Γ Εθνική κατηγορία.

ΓΣΦ - ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ-4482

Με την έναρξη της αναμέτρησης ο Γυμναστικός βρήκε σκορ από τους Γιώργο και Χρήστο Αναγνωστόπουλο οι δυο ομάδες σκόραραν κατά ριπάς και στα πρώτα 3’ λεπτά το σκορ ήταν 14 – 11.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο Φούντας πήρε το «όπλο» του και πέτυχε 13 συνεχόμενους πόντους, όμως οι φιλοξενούμενοι είχαν τις «απαντήσεις» και το δεκάλεπτο έληξε με τους παίκτες του κ. Λιάγκα να έχουν βραχεία κεφαλή με σκορ 29 – 28.

Με την έναρξη του δευτέρου δεκαλέπτου ο Απόλλων κατάφερε να περάσει μπροστά με σκορ 31 – 34.

Ο Γυμναστικός απάντησε γρήγορα και με μίνι σερί 4 – 0 πήρε εκ νέου το προβάδισμα ε σκορ 35 – 34.

ΓΣΦ - ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ-4481

Οι «μπλε» «έσφιξαν» την άμυνά τους και με κύριους εκφραστές επιθετικά τους Γιώργο Αναγνωστόπουλο και Φάνη Παπακώστα κατάφεραν να «τρέξουν» επιμέρους σκορ 13 – 6 και το ημίχρονο τους βρήκε μπροστά με 8 πόντους (48 – 40).

Στο τρίτο δεκάλεπτο τώρα ο Γυμναστικός συνέχισε να έχει το «πάνω χέρι» και να «χτίζει» συνεχώς την διαφορά, η οποία στο 22’ της αναμέτρησης έγινε διψήφια για πρώτη φορά με σκορ 54 – 43.

Οι «μπλε» συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό ο Ίλτσογλου πέτυχε πέντε συνεχόμενους πόντους και στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου συνέχισαν να κρατάν  την διαφορά σε διψήφιο επίπεδο (63 – 51).

ΓΣΦ - ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ-4483

Από εκείνο το σημείο και έπειτα οι παίκτες του κ. Λιάγκα έβαλαν λίγο περισσότερο το πόδι στο «γκάζι» και τρέχοντας ένα σερί 12 – 4 πήγαν στον πάγκο όντας μπροστά με 18 πόντους (75 – 57), «κλειδώνοντας» παράλληλα την υπόθεση νίκη.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο τώρα η «παράσταση» από πλευράς Γυμναστικού συνεχίστηκε και οι γηπεδούχοι δεν έλεγαν να κόψουν ταχύτητα.

ΓΣΦ - ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ-4497

Επτά λεπτά πριν την λήξη πέρασαν μπροστά με 22 πόντους 75 – 57 και το «πάρτι» δεν σταμάτησε εκεί.

Ο Ντίνος πέτυχε έξι συνεχόμενους πόντους με την είσοδό του στο παρκέ ενώ οι Παπακώστας, Φούντας και Γιώργος Αναγνωστόπουλος συνέχιζαν το δικό τους «βιολί».

Έτσι οι «μπλε» κατάφεραν να πάρουν μια άνετη νίκη ουσίας και ψυχολογίας εν όψει της δύσκολης συνέχειας (σ.σ έχουν να δώσουν τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια) και να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί τους.

Πρώτος σκόρερ από πλευράς Γυμναστικού ήταν ο αρχηγός του Γιώργος Αναγνωστόπουλος με 30 πόντους, ενώ άξιοι συμπαραστάτες του ήταν οι Φάνης Παπακώστας με 22 και Γιώργος Φούντας με 19 πόντους.

Οι Συνθέσεις

ΓΣΦ - ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ-4494

Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων (Θρασύβουλος Λιάγκας): Φούντας 19 (5), Ίλτσογλου 9, Κούργιας 5, Λούτας 2, Ντίνος 6, Αναγνωστόπουλος Χρ. 7 (1), Αναγνωστόπουλος Γ 30 (2), Παπακώστας 22, Τσιλούλης, Μακρής, Ντόνας.

Απόλλων Καλαμαριάς (Γεωργιάδης-Γιαννικόπουλος): Χατζημιχαϊλίδης, Αποστολόυ 8 (2), Γαϊτανίδης 2, Σουλούγκας 7 (2), Κουκουλίδης 6, Αναστασίου 5, Μωυσίδης 7 (1), Δοξάκης 7 (1), Καλαμπόκης 2, Στυλιανίδης 15 (1), Χατζής 4, Χατζίδης 10.

ΓΣΦ - ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ-4496

Κείμενο: Άλκης Σούρλας

Φωτογραφίες: Γιώργος Γκαντέλος