Κράτησε τον «κορμό», πρόσθεσε ποιότητα

Ο λόγος για την Ακαδημία Φαρσάλων η οποία κατάφερε να ανανεώσει όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν την περσινή σεζόν και της έδωσαν την άνοδο στην Β ΕΠΣΛ κατηγορία αλλά και να ενισχυθεί σημαντικά με τρεις προσθήκες «μπαρουτοκαπνισμένων» και ποιοτικών για τα δεδομένα της κατηγορίας ποδοσφαιριστών.

Πρόκειται για τους Παναγιώτη Καράκωστα, Γιάννη Πέτσα και Παναγιώτη Γιαννακόπουλο.

Ο Καρακώστας μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Άρη Διλόφου και πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε πολλές θέσεις της μέσο αμυντικής γραμμής και αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις στον κόουτς της ομάδος Αρίστο Παπαγεωργίου.

Ο Πέτσας αγωνίζεται κατά βάση ως σέντερ φορ και μέχρι πρότινος ανήκε στο ρόστερ του Ατρόμητου Βαμβακούς.

Ενώ για τον Παναγιώτη Γιαννακόπουλο δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς πρόκειται για έναν ποιοτικότατο ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται ως «δεκάρι»  και αν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση αναμένεται να ανεβάσει αισθητά το επίπεδο της Α.Ε.Φ.

Ο «Τσίαρτας» ανήκε στο ρόστερ του Αχιλλέα Φαρσάλων όμως ελέω των τραυματισμών που τον ταλαιπωρούσαν μέχρι πρότινος είχε «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Και οι τρείς ποδοσφαιριστές έχουν φορέσει κατά το παρελθόν την φανέλα της Ακαδημίας και γνωρίζουν την φιλοσοφία και τον τρόπο λειτουργίας της ομάδος.

Επίσης στο αντρικό τμήμα της ομάδος αναμένεται να προστεθούν και τέσσερις ποδοσφαιριστές από το εφηβικό τμήμα της Ακαδημίας.

Ο λόγος για τους Παντούδη, Θανόπουλο, Χλαπανίδα και Αλτάνη.

Επίσης όπως ανακοίνωσε η Διοίκηση της ομάδος την Τρίτη 9/8 αναμένεται να ξεκινήσει και η προετοιμασία, ενώ εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινωθούν και τα φιλικά προετοιμασίας.

Άλκης Σούρλας