Λουκέτο στο εργοστάσιο της Λεβεντέρης στον Βόλο

Την πλήρη διακοπή της λειτουργίας του τμήματος παραγωγής συρμάτων και συρματόσχοινων στο εργοστάσιο της Α ΒΙΠΕ Βόλου ανακοίνωσε σήμερα το πρωί η Ν. Λεβεντέρης Α.Ε. Το εργοστάσιο κατά την τελευταία φάση λειτουργίας του απασχολούσε 18 εργαζόμενους.

Η απόφαση της εταιρείας συνιστά απόρροια της φθίνουσας παραγωγής του εργοστασίου, του ελλείμματος ανταγωνιστικότητάς του, των συσσωρευμένων ζημιών και της επιδεινούμενης κατάστασης.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία συνεχίζει την δραστηριότητα της στον τομέα της εμπορίας και θα εξακολουθήσει να εξυπηρετεί απρόσκοπτα τους πελάτες της, με την προμήθεια προϊόντων από συνεργάτες προμηθευτές και με τα υπάρχοντα αποθέματα παραγωγής της, στοχεύοντας στην περαιτέρω ενδυνάμωση της εμπορικής θέσης της καθώς και στην ανάσχεση της ζημιογόνου πορείας της.

Πρόκειται για το τρίτο ισχυρό χτύπημα αποβιομηχάνισης που δέχεται ο νομός Μαγνησίας σε διάστημα ενός έτους. Συγκεκριμένα είχε προηγηθεί το περασμένο φθινόπωρο διέκοψε την λειτουργία της η γραμμή παραγωγής χαρτιού της ΒΙΣ (συμφερόντων της οικογένειας Φιλίππου της ΦΑΓΕ) καθώς και το εργοστάσιο της ΙΜΑΣ που έκλεισε τον Μάρτιο στέλνοντας στην ανεργία 140 εργαζόμενους.

Πηγή: news247.gr

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε πρώτοι όλα τα νέα βίντεο!