“Δουλειά και στο τέλος ταμείο”

Με διάθεση για πολύ δουλειά και λίγα λόγια ξεκίνησε η προετοιμασία του Αχιλλέα Φαρσάλων και σήμερα στην συνέντευξη Τύπου αυτό επιβεβαιώθηκε στον απόλυτο βαθμό.

Τόσο η Διοίκηση του Συλλόγου, όσο και το τεχνικό τιμ “κλείνουν τα αυτιά” στις σειρήνες που θεωρούν τον Αχιλλέα ως πρώτο φαβορί για την άνοδο στην Γ Εθνική κατηγορία και κρατάνε “χαμηλά την μπάλα”.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσαν:

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ-1001

Χρήστος Μπασαγιάννης (πρόεδρος): 

«Άλλη μια προσπάθεια του Αχιλλέα Φαρσάλων ξεκινάει σήμερα.

Σκοπός της διοίκησης ήταν να διατηρήσει τον περσινό κορμό και τα κατάφερε και παράλληλα να κάνει προσθήκες ουσίας, οι οποίες θα ισχυροποιήσουν την ομάδα και θα την κάνουν καλύτερη από πέρσι.

Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να ευχαριστήσουμε τους πολλούς φιλάθλους της πόλης και της επαρχίας και πιστεύω ότι θα πετύχουμε το στόχο μας. Ωστόσο κρατάμε πάντα χαμηλούς τόνους. Έχουμε σαν πρότυπο τη σκληρή δουλειά και τις απαντήσεις θα τις δώσουμε μέσα στο γήπεδο.

«Ο καθημερινός μας προβληματισμός είναι να  μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε και να είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις μας διότι όλος ο κόσμος περνάει μία δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Θεωρώ ότι έχουμε κάνει έναν σχεδιασμό, ο οποίος αξίζει να πετύχει και σε αυτό έχουμε ανάγκη τον φίλαθλο κόσμο της επαρχίας Φαρσάλων, όλους τους συμπολίτες μας, τους επιχειρηματίες και τους καλούμε να έρθουν και να διαπιστώσουν οι ίδιοι, ότι εδώ γίνεται ένα σοβαρό έργο, που έχει ανταποδοτικό σκοπό και για την πόλη και για ολόκληρη την επαρχία.

Θεωρώ ότι ο Αχιλλέας είναι σήμα κατατεθέν για τα Φάρσαλα και πιστεύω ότι με την βοήθεια όλων θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους σκοπούς μας και να μην πέσουμε έξω στους προϋπολογισμούς μας».

 Χρήστος Τσαπραΐλης (αντιπρόεδρος): «Εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά με υγεία και μέσα από τη δουλειά, αυτή η ομάδα και αυτή η πόλη να χαρεί επιτέλους όπως της αξίζει».

Παναγιώτης Θεοδώρου (γεν. αρχηγός): «Άλλη μία χρονιά ξεκινάει με σεβασμό σε όλους τους αντιπάλους. Η συνεργασία μεταξύ της διοίκησης και των προπονητών είναι άριστη και αυτό φαίνεται σε κάθε κίνηση που έγινε και σε κάθε βήμα που κάνει η ομάδα και θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό. Το περιβάλλον είναι εξαιρετικό για να δουλέψει κάποιος είτε ως προπονητής, είτε ως ποδοσφαιριστής.

Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα σύνολο το οποίο κάθε Κυριακή να μπορεί να διεκδικεί τη νίκη και στο τέλος, εξετάζοντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, θα κάνουμε ταμείο.

Εύχομαι να γίνει ένα καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Τάκης Παραφέστας (προπονητής): «Να ευχηθώ μία καλή αγωνιστική σεζόν χωρίς τραυματισμούς, με υγεία και επιτυχίες.

Να ευχαριστήσω τη διοίκηση που μας έδωσε τη δυνατότητα, μαζί με το συνεργάτη μου τον κ. Καπελιάνη, να συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε πέρσι και είναι ευχής έργο και χαρά μας να δουλεύουμε σε σωματεία όπως ο Αχιλλέας Φαρσάλων.

Σου δίνεται η δυνατότητα να δουλεύεις απερίσπαστα, να προβάλεις τον εαυτό σου και τη δουλειά σου.

Όσον αφορά στη νέα σεζόν πιστεύω ότι είναι κάτι το καινούργιο, κάτι το ξεχωριστό. Θα χρειαστεί προσπάθεια και κόπος. Τίποτα δεν θα είναι εύκολο.

Το εύκολο θα είναι μετά τα παιχνίδια όταν κερδίζουμε, γιατί οι ομάδες σε κάθε πρωτάθλημα παρουσιάζονται εντελώς διαφορετικές και με καινούργιους στόχους.

Εμείς από την πλευρά μας έχουμε δείξει ότι υπάρχει επίπεδο, έχουμε υποχρέωση να κρατήσουμε το αγωνιστικό αλλά και το έξω αγωνιστικό επίπεδο στην ομάδα ούτως ώστε να έχουμε επιτυχίες και η ομάδα στο τέλος να κατακτήσει το πρωτάθλημα».

Αναφορικά με την νέο τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος δήλωσε:

«Οπωσδήποτε υπάρχουν καινούργια δεδομένα. Εμείς έχουμε υποχρέωση να είμαστε έτοιμοι, να προσπαθούμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Έχουμε μπροστά μας δρόμο γιατί έχουν έρθει στην ομάδα αξιόλογα παιδιά, οι οποίοι έχουν δείξει στο παρελθόν την αξία τους.

Θα προσπαθήσουμε και εμείς και αυτοί να προσαρμοστούμε όσο γίνεται γρηγορότερα στο κλίμα της ομάδας, ούτως ώστε να φροντίσουμε να έχουν την ίδια απόδοση που είχαν και στις προηγούμενες ομάδες. Νομίζω ότι ένας είναι ο δρόμος.

Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου και ο κόσμος πάντα βοηθάει γιατί μόνοι μας δεν μπορούμε κάνουμε κάτι, δεν είναι να πατήσουμε ένα κουμπί.

Χρειάζεται κοινή προσπάθεια απ’ όλους. Δεχόμαστε την καλοπροαίρετη κριτική, γιατί αυτό σε βοηθάει να βελτιώνεις τα λάθη σου.

Τα πρωταθλήματα δεν κερδίζονται στην προετοιμασία. Μπορεί να λέγεται ότι ο Αχιλλέας έκανε τις μεταγραφές, αλλά αυτό από μόνο του δε λέει τίποτα αν δεν κερδίζεις τα παιχνίδια στον αγωνιστικό χώρο και δεν είσαι μπροστά και να ηγείσαι.

Για να φτάσεις σ’ αυτό το επίπεδο θέλει δουλειά και νομίζω σ’ αυτό το κομμάτι δείξαμε και πέρσι αλλά και φέτος ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε και έχουμε υποχρέωση να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας.

Φυσικά και θα υπάρχει ανταγωνισμός γιατί όλες οι ομάδες με τα πλέι οφ θα κοιτάξουν να είναι στην 4άδα.

Εμείς θα θέσουμε πιο μεγάλους στόχους και δεν πρέπει να μπούμε στη λογική του αδικημένου, της διαιτησίας, δηλαδή ότι όλο φταίνε οι άλλοι, κάτι για το οποίο πέρσι για ένα διάστημα είχαμε παρασυρθεί.

Νομίζω το βελτιώσαμε, κάναμε την αυτοκριτική μας, δουλέψαμε και νομίζω ότι το πιο σωστό είναι να κοιτάζουμε τον εαυτό μας και την ομάδα μας. Θα σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους, τους φιλάθλους, τους διαιτητές και πιστεύω ότι ακολουθώντας όλα αυτά ο δρόμος της επιτυχίας θα είναι πιο εύκολος».

Χρήστος Καπελιάνης (βοηθός προπονητή – γυμναστής): «Θεωρώ ότι η δυναμική του Αχιλλέα Φαρσάλων είναι πάρα πολύ μεγάλη και εμείς έχουμε υποχρέωση να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τόσο της διοίκησης, που κοπιάζει και προσπαθεί καθημερινά δίπλα μας ώστε να μην μας λείψει τίποτα, όσο και όλου του φίλαθλου κόσμου της επαρχίας Φαρσάλων.

Δεν έχει τελειώσει κανένα πρωτάθλημα ποτέ ούτε Αύγουστο, ούτε Δεκέμβριο. Νομίζω θα είναι ένας αδιάκοπος αγώνας εννέα περίπου μηνών και στο τέλος εύχομαι και ελπίζω να είμαστε εμείς αυτοί που θα χαμογελάσουν».

Άλκης Σούρλας