Μεταμφιέστηκε σε ληστή και χτύπησε την πεθερά της!

Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας για τις πρώτες βοήθειες. Η έρευνα της αστυνομίας αποκάλυψε πως δράστης ήταν η νύφη της.

Ένα πραγματικό πρωτόγνωρο περιστατικό σοκάρισε την τοπική κοινωνία του Αλμυρού Μαγνησίας, με τον τραυματισμό μιας ηλικιωμένης γυναίκας που δέχθηκε επίθεση ληστή μέσα στο σπίτι της. Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι ο ληστής, όπως αποδείχθηκε, ήταν η γυναίκα του γιού της και μητέρα των δυο εγγονιών της!

Η 81χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, καθώς τραυματίστηκε σε ολόκληρο το πρόσωπο πέφτοντας στο δάπεδο από την επίθεση που δέχθηκε.

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος που έκαναν την προανάκριση, δεν άργησαν να εξιχνιάσουν την υπόθεση και να οδηγηθούν στην 35χρονη σύζυγο του γιού του θύματος.

Η γυναίκα, που είναι μητέρα δύο παιδιών, παραδέχθηκε ότι εκείνη έσπρωξε την ανυπεράσπιστη πεθερά της επειδή τσακώνονταν συχνά. Έτσι, συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου. Μετά την άσκηση δίωξης αφέθηκε ελεύθερη και θα δικαστεί τη Δευτέρα από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

Πηγή: antenna.gr