Το Star απέκτησε το The Voice

Το σόου ταλέντων που αγαπήθηκε από το κοινό τόσο πολύ παγκοσμίως, όσο και στην Ελλάδα από την πρώτη στιγμή της προβολής του, επιστρέφει, αλλά όχι μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1, όπως μας πρωτοπαρουσιάστηκε, αλλά από τη συχνότητα του Star.

Πολλά τα σενάρια έχουν γραφτεί μέχρι και σήμερα, σχετικά με την παρουσίαση του και την σύσταση της κριτικής επιτροπής, και σίγουρα θα έχουμε σύντομα νεότερα, ωστόσο το κανάλι της Κηφισιάς προς το παρόν μας δίνει μια μικρή γεύση με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε για την απόκτηση των δικαιωμάτων του σόου  και την προβολή του κάνοντας έκκληση σε όλους όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, να δηλώσουν συμμετοχή.

Διαβάστε τι γράφει αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

«Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό γεγονός της νέας σεζόν, είναι πραγματικότητα.

Το Star απέκτησε τα δικαιώματα του The Voice.

Ο μουσικός διαγωνισμός, που είναι ο πιο αγαπητός από τα παγκόσμια talent show, επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση. Ο μελωδικός διαγωνισμός, που κατέκτησε το κοινό σε περισσότερες από 50 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο και ο οποίος αποτελεί σημείο αναφοράς στην παγκόσμια μουσική σκηνή από το 2010, ετοιμάζεται να κερδίσει εκ νέου τις προτιμήσεις των Ελλήνων τηλεθεατών.

Η διαδικασία των Auditions για το μουσικό talent show θα ξεκινήσει πολύ σύντομα, προσκαλώντας ταλέντα από την Ελλάδα, την Κύπρο αλλά και άλλες χώρες, όπου υπάρχουν Ελληνόπουλα με ταλέντο.

Την εκτέλεση παραγωγής έχει αναλάβει η εταιρία «Acun Medya».

Τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά events της ερχόμενης σεζόν έρχονται μέσα από τη συχνότητα του Star και οι εκπλήξεις συνεχίζονται…».

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε πρώτοι όλα τα νέα βίντεο!