Παλάσκας και με την “βούλα”!

Η απόλυτη επιβεβαίωση για την αποκλειστική είδηση του ifarsala.gr αναφορικά με την μεταγραφή του Θανάση Παλάσκα στον Αχιλλέα Φαρσάλων ήρθε τις πρώτες πρωινές ώρες  όταν και η Διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» ανακοίνωσε την απόκτηση του 30 χρόνου επιθετικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων ανακοινώνει την απόκτηση του 30 χρόνου επιθετικού Θανάση Παλάσκα.

Ο Παλάσκας είναι εδώ και δυο συναπτές σεζόν πρώτος σκόρερ και νταμπλούχος στην Α Ε.Π.Σ.Λ Κατηγορία.

Η Διοίκηση καλωσορίζει τον Παλάσκα στην οικογένεια του Αχιλλέα και του εύχεται υγεία και καλή ποδοσφαιρική σεζόν

Ο Παλάσκας ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού ενώ μετέπειτα αγωνίστηκε στον Π.Ο. Ελασσόνας, την  Skoda Ξάνθης, την Νίκη Βόλου, το Αιγάλεω,  τον Πανιώνιο, τον Ηλυσιακό, τον Εθνικό Αστέρα, τον Π.Σ Ελασσόνας, τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, τον Τηλυκράτη Λευκάδας, την V.F.L Nagold, τον Αμπελωνιακό και τον Απόλλων Λάρισας.

Επίσης έχει και συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Ελλάδος Παίδων και Νέων.»

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον πολύπειρο επιθετικό ο οποίος δήλωσε πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστεί με τα “κιτρινόμαυρα” και εντυπωσιασμένος από τον τρόπο προσέγγισης της Διοίκησης του Συλλόγου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Αρχικά είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα αγωνιστώ με την φανέλα του Ιστορικού Αχιλλέα Φαρσάλων.

Η Διοίκηση της ομάδος έκανε ότι μπορούσε για να με αποκτήσει και με το ήθος, την θέληση και τον επαγγελματισμό που με προσέγγισε κατάφερε να με κερδίσει αμέσως και να απαντήσω θετικά.

Επίσης έλαβα πολλά μηνύματα από φιλάθλους της ομάδος του Αχιλλέα που με το «καλημέρα» με «αγκάλιασαν» και αυτό είναι πολύ όμορφο και συγκινητικό και τους ευχαριστώ πολύ.

Φέτος όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε ώστε ο Αχιλλέας να επιστρέψει εκεί που του αρμόζει βάσει της δυναμικής και της Ιστορίας του και να κάνουμε τον κόσμο της ομάδος χαρούμενο και περήφανο.

Με «οδηγό» την δύναμη και την σοφία του παρελθόντος έχουμε υποχρέωση να κοιτάξουμε το παρόν και το μέλλον του Αχιλλέα και ο κάθε ένας με τον τρόπο  του να προσπαθήσει όσο περισσότερο μπορεί ώστε να πετύχει η ομάδα τους υψηλούς της στόχους.

Εύχομαι σε όλους υγεία και να έχουμε μια σεζόν γεμάτη χαμόγελα και επιτυχίες.»

Άλκης Σούρλας