Στα «κιτρινόμαυρα» το «κανόνι»!!!

Του Άλκη Σούρλα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ifarsala.gr ο Αχιλλέας Φαρσάλων τα βρήκε σε όλα με τον εδώ και δυο σεζόν πρώτο σκόρερ της Α Ε.Π.Σ.Λ κατηγορίας Θανάση Παλάσκα και πλέον απομένουν τα τυπικά ώστε να ανακοινωθεί και επίσημα το μεταγραφικό  «μπαμ» και το «κανόνι» να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα».

Πρόκειται για μια μεταγραφή με δεδομένη και αδιαμφισβήτητη ποιότητα και εμπειρία καθώς ο Παλάσκας έχει το «Know How» της κατηγορίας όντας νταμπλούχος και συνάμα πρώτος σκόρερ εδώ και δυο σερί σεζόν.

Αρχικά την σεζόν 2014/15 κατέκτησε το νταμπλ με τον Αμπελωνιακό (σ.σ με τον οποίο έχασε την εν τέλει άνοδο στα μπαράζ) σκοράροντας συνολικά 32 τέρματα (σ.σ 26 τέρματα στο πρωτάθλημα και 6 τέρματα στην διοργάνωση του Κυπέλλου).

Επίσης με τον Αμπελωνιακό κατέκτησε ακόμη ένα Κύπελλο την σεζόν 2011/12. Και στις δυο θητείες του Παλάσκα στον Αμπελώνα προπονητής της ομάδος ήταν ο νυν κόουτς του Αχιλλέα Φαρσάλων κ. Τάκης Παραφέστας.

Ενώ την περσινή σεζόν στον Απόλλων Λάρισας όντας η «αιχμή του δόρατος» πέτυχε συνολικά 43 τέρματα (σ.σ 35 γκολ στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΛ, 5 γκολ στο Κύπελλο Ερασιτεχνών και 3 τέρματα στα μπαράζ ανόδου) και βοήθησε τα μέγιστα ώστε ο Λαρισινός σύλλογος να κατακτήσει το νταμπλ και εν τέλει την άνοδο στην Γ Εθνική κατηγορία.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής  είναι 30 ετών (γεννηθείς στις 14/1/1986 ) και ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού ενώ μετέπειτα αγωνίστηκε στον Π.Ο. Ελασσόνας, την  Skoda Ξάνθης, την Νίκη Βόλου, το Αιγάλεω,  τον Πανιώνιο, τον Ηλυσιακό, τον Εθνικό Αστέρα, τον Π.Σ Ελασσόνας, τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, τον Τηλυκράτη Λευκάδας, την V.F.L Nagold, τον Αμπελωνιακό και τον Απόλλων Λάρισας.

Επίσης έχει και συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Ελλάδος Παίδων και Νέων.

Αυτή είναι η τρίτη μεταγραφή για τους «Μυρμιδόνες» οι οποίοι προ ολίγων ημερών απέκτησαν τους Βασίλη Λόλα και Γρηγόρη Περήφανο.

ΠΑΛΑΣΚΑΣ--0350