“Δουλειά για να πετύχουμε τους στόχους”

Τις πρώτες τους δηλώσεις έκαναν στο ifarsala.gr τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Αχιλλέα Φαρσάλων Γρηγόρης Περήφανος και Βασίλης Λόλας.

Αμφότεροι δήλωσαν χαρούμενοι που θα αγωνιστούν στους «κιτρινόμαυρους» και έτοιμοι  να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και να βοηθήσουν τα μέγιστα από την πλευρά τους ώστε ο Σύλλογος να πετύχει τους στόχους του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν

ΛΟΛΑΣ

Βασίλης Λόλας: «Αρχικά είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στον Αχιλλέα Φαρσάλων. Έρχομαι σε μια ομάδα με μεγάλη Ιστορία και «βαριά φανέλα».

Οι άνθρωποι του Αχιλλέα από την πρώτη στιγμή που με πλησίασαν με κέρδισαν με τον επαγγελματισμό και την οργάνωση τους.

Ξέρω ότι η ομάδα δουλεύει σε επαγγελματικά επίπεδα και αυτό μου δίνει μεγάλη όρεξη και διάθεση ώστε και εγώ από την πλευρά μου να δουλέψω και να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της ομάδος.

 Εύχομαι όλοι μας να έχουμε μια πόλη καλή ποδοσφαιρική χρόνια γεμάτη υγεία και στο τέλος να πετύχουμε τους στόχους μας και να δώσουμε χαρά στον κόσμο.»

ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ

Γρηγόρης Περήφανος: «Πρώτα από όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Παραφέστα και την Διοίκηση του Αχιλλέα για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου.

Από την πλευρά μου με πολύ δουλειά και διάθεση θα προσπαθήσω να προσφέρω και εγώ όσα περισσότερα μπορώ ώστε η ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει και να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο.

Εύχομαι σε όλους τους συμπαίκτες μου υγεία και να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική σεζόν.»

Άλκης Σούρλας